Rechtstreekse vlucht van Aksu luchthaven (AKU)

Non-stop vluchten naar 17 bestemmingen via 11 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Essentiële details betreffende Aksu luchthaven

Luchthavennaam Aksu luchthaven
Luchthaven (IATA) Code AKU
Stad Aksu
Land China (CN)
Volledige locatie Aksu luchthaven
Breedtegraad 41.262500
Lengtegraad 80.291667
Toon op kaart Google maps

Aksu Airport-faciliteiten en -diensten

Aksu Airport, dat de stad Aksu in de Chinese Oeigoerse Autonome Regio Xinjiang bedient, is een groeiend luchtvervoersknooppunt met een reeks faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zijn passagiers. Vanaf het moment dat reizigers op de luchthaven aankomen, hebben ze toegang tot een verscheidenheid aan voorzieningen die erop gericht zijn een comfortabele en handige reiservaring te garanderen. Hieronder vindt u een overzicht van wat passagiers kunnen verwachten bij het gebruik van Aksu Airport.

Passagiersdiensten

 • Informatiebalie: de informatiebalie van Aksu Airport helpt passagiers met vluchtvragen, luchthavennavigatie en andere diensten om hen te helpen hun soepel rond de luchthaven.
 • Bagagediensten: De luchthaven biedt diensten voor het inpakken van bagage, trolleyfaciliteiten en diensten voor verloren en gevonden voorwerpen om aan bagagegerelateerde behoeften en problemen te voldoen.
 • Medische diensten: Voor gezondheidsgerelateerde noodsituaties of zorgen heeft Aksu Airport een aangewezen medisch centrum. Het is uitgerust om eerste hulp en andere medische basisdiensten te verlenen aan passagiers in nood.

Dineren en winkelen

 • Restaurants en cafés: Er zijn verschillende eetgelegenheden beschikbaar, die passagiers de keuze bieden uit lokale en internationale gerechten om aan verschillende smaken en dieetwensen te voldoen.
 • Winkels: Passagiers kunnen door een selectie winkels bladeren voor last-minute cadeaus, reisbenodigdheden of een verscheidenheid aan goederen, waaronder regionale specialiteiten.

Comfort en gemak

 • Wachtlounges: Comfortabele zitgedeeltes zijn overal in de terminal beschikbaar, met speciale lounges voor eersteklas en business class-passagiers.
 • Wi-Fi-toegang: Er wordt een gratis Wi-Fi-service geboden, zodat passagiers contact kunnen maken met familie, werk kunnen bijwonen of gewoon op internet kunnen surfen terwijl ze op hun vlucht wachten.
 • Oplaadstations: Voor degenen die elektronische apparaten moeten opladen, biedt Aksu Airport handige oplaadstations.

Vervoer en toegankelijkheid

 • Parkeerfaciliteiten: De luchthaven beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor privévoertuigen met een scala aan kortetermijnparkeerplaatsen en langparkeermogelijkheden.
 • Vervoersopties: Meerdere vervoerswijzen, waaronder taxi's en bussen, verbinden de luchthaven met het stadscentrum, waardoor reizen van en naar de luchthaven gemakkelijk en efficiënt is.
 • Speciale assistentie: Er zijn diensten beschikbaar voor passagiers met beperkte mobiliteit of andere speciale behoeften, waardoor een zorgeloze ervaring voor alle reizigers wordt gegarandeerd.

Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Aksu luchthaven toegewezen IATA-code vertellen?

De code AKU is toegewezen aan Aksu luchthaven door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Aksu luchthaven?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Aksu luchthaven en Zhengzhou Xinzheng International Airport (CGO) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 4h 30m beslaat.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Aksu luchthaven?

Reizigers die vertrekken vanaf Aksu luchthaven hebben de keuze uit 11 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Gestair, China Southern Airlines, Air China, Tianjin Airlines, Shandong Airline het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Aksu?

Reizigers die vertrekken vanuit Aksu geven vaak de voorkeur aan Aksu luchthaven (AKU) vanwege de gunstige ligging.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Aksu?

In de omgeving van Aksu zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella