Rechtstreekse vlucht van Luchtmachtbasis Al Hurriya (KIK)

Rechtstreekse vluchten naar 3 bestemmingen worden verzorgd door 2 luchtvaartmaatschappijen.

Dagelijks Vertrekschema op Luchtmachtbasis Al Hurriya

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
BGW Bagdad
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

0u 30m Toon Prijs
IST Arnavutköy

1 vluchten per dag

2u 50m Toon Prijs
ESB Ankara
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

2u 45m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Luchtmachtbasis Al Hurriya

Luchthavennaam Luchtmachtbasis Al Hurriya
Luchthaven (IATA) Code KIK
Stad Kirkoek
Land Iraq (IQ)
Volledige locatie Luchtmachtbasis Al Hurriya
Breedtegraad 35.559790
Lengtegraad 45.325677
Toon op kaart Google maps

Faciliteiten en diensten van de luchtmachtbasis Al Hurriya

De luchtmachtbasis Al Hurriya, gelegen in het hart van het land, is een ultramoderne faciliteit die een cruciale rol speelt bij de ondersteuning van zowel civiele als militaire luchtvaartoperaties. Deze strategische luchtmachtbasis biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om aan de behoeften van verschillende vliegtuigen te voldoen en een soepel verloop van de operaties te garanderen.

Faciliteiten

  • Start- en landingsbanen: Al Hurriya Air Base beschikt over meerdere lange en goed onderhouden start- en landingsbanen, uitgerust voor vliegtuigen van elke omvang, inclusief commerciële vliegtuigen en militaire vliegtuigen. Deze start- en landingsbanen zijn verhard met hoogwaardig asfalt, ontworpen om zwaar vliegverkeer te kunnen weerstaan.
  • Hangars: De vliegbasis beschikt over ruime hangars die onderdak en onderhoudsfaciliteiten bieden aan een groot aantal vliegtuigen. Deze hangars zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en apparatuur om efficiënte onderhouds- en reparatiediensten voor vliegtuigen te garanderen.
  • Terminalgebouw: Al Hurriya Air Base beschikt over een modern en goed uitgerust terminalgebouw dat tegemoetkomt aan de behoeften van passagiers en bemanningsleden. Het gebouw biedt comfortabele wachtruimtes, passagierslounges, douane- en immigratiefaciliteiten, evenals een verscheidenheid aan eet- en winkelmogelijkheden.
  • Controletoren: De verkeerstoren van de vliegbasis dient als controletoren centraal commandocentrum voor luchtverkeersleiders, die de bewegingen van vliegtuigen in en rond de basis beheren. Uitgerust met geavanceerde radarsystemen en communicatietechnologie, zorgt de verkeerstoren voor veilige en efficiënte vliegtuigoperaties.
  • Brandstofdiensten: Brandstofdiensten zijn een cruciaal onderdeel van elke vliegbasis, en Al Hurriya is dat ook. geen uitzondering. Het biedt een speciale faciliteit voor het snel en efficiënt bijtanken van vliegtuigen om de doorlooptijden tot een minimum te beperken. De basis biedt ook opslagfaciliteiten voor vliegtuigbrandstof voor zowel militaire als civiele vliegtuigen.

Diensten

  • Vliegtuigonderhoud: Al Hurriya Air Base biedt uitgebreide onderhoudsdiensten voor verschillende soorten vliegtuigen. Zeer bekwame technici en ingenieurs zijn 24 uur per dag beschikbaar om de luchtwaardigheid van het vliegtuig te garanderen.
  • Grondafhandeling: De basis biedt efficiënte grondafhandelingsdiensten, waaronder bagageafhandeling, catering en schoonmaken van vliegtuigen. Deze diensten dragen bij aan snelle doorlooptijden en verbeteren de algehele passagierservaring.
  • Veiligheid: Beveiliging is een topprioriteit op Al Hurriya Air Base. De faciliteit heeft hoogopgeleid beveiligingspersoneel in dienst en maakt gebruik van geavanceerde bewakingssystemen om te allen tijde de veiligheid en bescherming van vliegtuigen, passagiers en personeel te garanderen.
  • Medische faciliteiten: De vliegbasis herbergt een medische faciliteit die medische diensten verleent aan zowel militair als burgerpersoneel. Uitgerust met moderne apparatuur en bemand door gekwalificeerde medische professionals, garanderen deze faciliteiten het welzijn van degenen op de basis.
  • Brand en redding: Al Hurriya Air Base handhaaft een speciale brandweer en reddingsteam dat 24/7 stand-by staat. Uitgerust met de modernste brandbestrijdingsapparatuur en gespecialiseerde voertuigen, staan ze klaar om effectief te reageren op elke noodsituatie.

Al Hurriya Air Base is een prominent luchtvaartknooppunt en biedt uitgebreide faciliteiten en diensten ter ondersteuning van zowel de militaire als de civiele luchtvaart. Van goed onderhouden start- en landingsbanen en hangars tot een modern terminalgebouw en verkeerstoren: de basis zorgt voor het soepel functioneren van de vliegtuigoperaties. Bovendien vergroot de levering van essentiële diensten zoals tanken, onderhoud, grondafhandeling, beveiliging, medische voorzieningen en brand- en reddingsacties de capaciteiten van de basis verder. De luchtmachtbasis Al Hurriya heeft zichzelf bewezen als een onmisbare troef en draagt aanzienlijk bij aan het succes van luchtvaartoperaties.


Luchtmachtbasis Al Hurriya Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Luchtmachtbasis Al Hurriya toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchtmachtbasis Al Hurriya geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, KIK.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Luchtmachtbasis Al Hurriya?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Luchtmachtbasis Al Hurriya en Esenboğa International Airport (ESB) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 2h 45m beslaat.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Luchtmachtbasis Al Hurriya?

Reizigers die vertrekken vanaf Luchtmachtbasis Al Hurriya hebben de keuze uit 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Turkish Airline het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Kirkoek?

Doorgaans is Luchtmachtbasis Al Hurriya (KIK) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Kirkoek vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Kirkoek?

In de omgeving van Kirkoek zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella