Vluchtspecials van Luchthaven Allahabad/Luchthaven Bamrauli (IXD)

Non-stop vluchten naar 11 bestemmingen via 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Essentiële details betreffende Luchthaven Allahabad/Luchthaven Bamrauli

Luchthavennaam Luchthaven Allahabad/Luchthaven Bamrauli
Luchthaven (IATA) Code IXD
Stad Allahabad
Land India (IN)
Volledige locatie Luchthaven Allahabad/Luchthaven Bamrauli
Breedtegraad 25.440081
Lengtegraad 81.734067
Toon op kaart Google maps

Allahabad Airport/Bamrauli Airport Faciliteiten en Diensten

Allahabad Airport, ook bekend als Bamrauli Airport, is een binnenlandse luchthaven in Allahabad, Uttar Pradesh, India. Het dient als een belangrijke toegangspoort tot de stad Allahabad en de omliggende gebieden. De luchthaven biedt verschillende faciliteiten en diensten om passagiers een comfortabele en probleemloze reiservaring te garanderen.

Terminalfaciliteiten

 • Incheckbalies: De luchthaven beschikt over speciale incheckbalies waar passagiers het incheckproces kunnen voltooien en hun instapkaart kunnen verkrijgen.
 • Bagagediensten: Allahabad Airport biedt faciliteiten voor bagageafhandeling en -opslag. Passagiers kunnen gemakkelijk bagagebalies vinden waar ze hun bagage kunnen melden en ophalen.
 • Wachtlounges: Op de luchthaven zijn comfortabele wachtlounges beschikbaar, uitgerust met zitplaatsen, toiletten en andere voorzieningen. Deze lounges bieden een ontspannen omgeving tijdens het wachten op vluchten.
 • Restaurants en cafetaria's: Er zijn verschillende eetgelegenheden beschikbaar op het luchthaventerrein, variërend van restaurants die heerlijke maaltijden aanbieden tot cafés die snacks serveren en dranken.
 • Winkelverkooppunten: Passagiers kunnen verschillende verkooppunten op de luchthaven verkennen om lokaal handwerk, souvenirs, boeken en andere artikelen te kopen.
 • Medische voorzieningen: Allahabad Airport biedt medische hulp aan passagiers in geval van nood. Medische voorzieningen en EHBO-koffers zijn direct beschikbaar.
 • Toegankelijkheid voor rolstoelen: De luchthaven is uitgerust met faciliteiten om de mobiliteit van passagiers met een handicap te ondersteunen. Rolstoelen en assistentie zijn op aanvraag beschikbaar.

Vervoer en connectiviteit

 • Taxi's en autoverhuur: Passagiers kunnen gemakkelijk taxi's en autoverhuur buiten de luchthaventerminal voor gemakkelijk vervoer naar de gewenste bestemmingen.
 • Openbaar vervoer: De luchthaven heeft goede verbindingen met verschillende delen van de stad via het openbaar vervoer, waaronder bussen en auto-riksja's.
 • Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid op de luchthaven, zodat passagiers hun voertuigen veilig kunnen parkeren tijdens hun reis.

Aanvullende services

 • Wi-Fi: Allahabad Airport biedt gratis Wi-Fi-connectiviteit zodat passagiers verbonden kunnen blijven en op internet kunnen surfen.
 • Informatiebalies: Informatiebalies zijn strategisch geplaatst op de luchthaven om passagiers te helpen met vragen, vluchtschema's en andere noodzakelijke informatie.
 • Lost and Found: In het geval van verloren of zoekgeraakte bezittingen biedt de luchthaven een speciale Lost and Found-sectie om passagiers te helpen hun spullen terug te vinden.

Over het algemeen biedt Allahabad Airport een scala aan faciliteiten en diensten om een aangenaam verblijf te garanderen reiservaring voor passagiers. Met de nadruk op comfort, gemak en efficiëntie wil de luchthaven tegemoetkomen aan de behoeften van alle reizigers die de gates passeren.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Luchthaven Allahabad/Luchthaven Bamrauli toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchthaven Allahabad/Luchthaven Bamrauli geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, IXD.

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Luchthaven Allahabad/Luchthaven Bamrauli is de langste aangeboden vlucht naar Kempegowda International Airport (BLR), met een geschatte duur van 2h 30m aan boord van de Airbus A320.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Luchthaven Allahabad/Luchthaven Bamrauli?

Een totaal van 2 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Luchthaven Allahabad/Luchthaven Bamrauli, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: IndiGo, Air Indi

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Allahabad?

Reizigers die vertrekken vanuit Allahabad geven vaak de voorkeur aan Luchthaven Allahabad/Luchthaven Bamrauli (IXD) vanwege de gunstige ligging.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Allahabad?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella