Voordelige vluchten vanaf Luchthaven Altoona-Blair County (AOO)

Rechtstreekse vluchten naar 1 bestemmingen worden verzorgd door 2 luchtvaartmaatschappijen.

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Luchthaven Altoona-Blair County

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
PHL Philadelphia

1-Feb vluchten per dag

1u 0m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Luchthaven Altoona-Blair County

Luchthavennaam Luchthaven Altoona-Blair County
Luchthaven (IATA) Code AOO
Stad Altoona
Land United-States (US)
Volledige locatie Luchthaven Altoona-Blair County
Breedtegraad 40.296757
Lengtegraad -78.322371
Website Flyaoo.com
Toon op kaart Google maps

Altoona-Blair County Airportfaciliteiten en -diensten

Over Altoona-Blair County Airport

De Altoona-Blair County Airport (ABE), gelegen in Martinsburg, Pennsylvania, fungeert als een cruciale vervoersknooppunt voor de regio. Met zijn moderne faciliteiten en een toewijding aan het leveren van uitstekende diensten, zorgt ABE voor een prettige reiservaring voor zowel passagiers als vliegtuigexploitanten.

Belangrijkste faciliteiten

 • Terminalgebouw: de belangrijkste passagier terminal biedt een comfortabele en gastvrije omgeving met moderne voorzieningen.
 • Start- en landingsbanen: ABE beschikt over goed onderhouden start- en landingsbanen die plaats bieden aan verschillende soorten vliegtuigen.
 • Vliegtuigparkeren: de luchthaven biedt voldoende parkeergelegenheid voor zowel particuliere als commerciële vliegtuigen.
 • Hangarfaciliteiten: ABE biedt hangarfaciliteiten voor de opslag en het onderhoud van vliegtuigen, waardoor de veiligheid en het onderhoud van vliegtuigen worden gegarandeerd.

Passagiersdiensten

 • Inchecken en beveiliging: ABE biedt efficiënte en gemakkelijke incheckdiensten samen met betrouwbare veiligheidsmaatregelen om de veiligheid van alle passagiers te garanderen.
 • Huurauto's: Passagiers hebben gemakkelijke toegang aan verschillende bekende autoverhuurbedrijven, waardoor er bij aankomst handige transportmogelijkheden zijn.
 • Grondvervoer: ABE heeft verschillende grondtransportopties beschikbaar, waaronder taxi's, shuttles en privéautodiensten.
 • Cafetaria en restaurants: De luchthaven beschikt over een cafetaria met een verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden, voor ieder wat wils.
 • Detailhandel en winkels: Er zijn verschillende winkels in de terminal, waar reizigers hun laatste boodschappen kunnen doen -minutenbenodigdheden of souvenirs.

Vliegtuigdiensten

 • Luchtvaartbrandstof: de luchthaven biedt hoogwaardige vliegtuigbrandstof, zodat vliegtuigen gemakkelijk kunnen tanken en hun reis kunnen voortzetten.
 • Onderhoud en reparatie: ABE biedt onderhouds- en reparatiediensten ter plaatse voor vliegtuigen, zodat ze veilig en efficiënt kunnen werken.
 • Vluchtondersteuning: de luchthaven biedt diensten voor vluchtplanning en -coördinatie, inclusief weersinformatie, NOTAM's en ondersteuning voor grondafhandeling.
 • Vrachtafhandeling: ABE beschikt over faciliteiten om verschillende soorten vracht efficiënt af te handelen, waardoor vlotte vrachtoperaties mogelijk zijn.

De Altoona-Blair County Airport beschikt over moderne faciliteiten en een breed scala aan diensten om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel passagiers als vliegtuigexploitanten. Met zijn uitstekende passagiersdiensten en betrouwbare vliegtuigondersteuning blijft ABE een handige en goed uitgeruste luchthaven in de regio.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Luchthaven Altoona-Blair County toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchthaven Altoona-Blair County geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, AOO.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Luchthaven Altoona-Blair County?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Luchthaven Altoona-Blair County en geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer beslaat.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Luchthaven Altoona-Blair County?

Reizigers die vertrekken vanaf Luchthaven Altoona-Blair County hebben de keuze uit 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Contour Aviatio het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Altoona?

Doorgaans is Luchthaven Altoona-Blair County (AOO) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Altoona vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Altoona?

In de omgeving van Altoona zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella