Vluchten met vertrek vanaf Asturië luchthaven (OVD)

Reis naar 27 locaties met 6

Dagelijks Vertrekschema op Asturië luchthaven

Essentiële details betreffende Asturië luchthaven

Luchthavennaam Asturië luchthaven
Luchthaven (IATA) Code OVD
Stad Asturië
Land Spain (ES)
Volledige locatie Asturië luchthaven
Breedtegraad 43.561015
Lengtegraad -6.035068
Website Aena.es
Toon op kaart Google maps

Asturias Airport Faciliteiten en Diensten

Asturias Airport, ook bekend als Asturias Airport - Santiago del Monte, is een internationale luchthaven gelegen in de regio Asturië in Noord-Spanje. De luchthaven bedient de steden Aviles, Gijon en Oviedo en biedt een scala aan faciliteiten en diensten om ervoor te zorgen dat passagiers een comfortabele en gemakkelijke reiservaring hebben.

Terminalfaciliteiten

 • Detailhandel en restaurants: De luchthaven biedt een verscheidenheid aan winkels en belastingvrije verkooppunten die lokale en internationale producten verkopen. Passagiers kunnen genieten van een scala aan restaurants, cafés en bars met zowel regionale als internationale gerechten.
 • Wi-Fi: Asturias Airport biedt gratis Wi-Fi in het hele terminalgebouw, waardoor passagiers kunnen tijdens hun verblijf op de luchthaven verbonden blijven en op internet surfen.
 • Geldautomaten en wisselkantoren: Er bevinden zich verschillende geldautomaten in de terminal, die gemakkelijke toegang tot contant geld bieden. Daarnaast zijn er wisseldiensten beschikbaar voor passagiers die hun valuta moeten omrekenen.
 • Lounges: De luchthaven beschikt over comfortabele lounges waar passagiers kunnen ontspannen of wat werk kunnen inhalen vóór hun vlucht. Toegang tot de lounges kan beschikbaar zijn voor zaken- en eersteklaspassagiers, maar ook via loyaliteitsprogramma's en loungelidmaatschappen.
 • Informatiebalies: Bemande informatiebalies bevinden zich verspreid over de luchthaven om passagiers te helpen met eventuele vragen, inclusief vluchtinformatie, routebeschrijvingen en algemene hulp.

Vervoer en parkeren

 • Autoverhuur: Een reeks autoverhuurbedrijven is actief vanaf de luchthaven, waardoor het voor passagiers gemakkelijk is om een voertuig te huren en de regio in hun eigen tempo te verkennen.
 • Taxi's: Taxi's zijn direct beschikbaar op Asturias Airport, waardoor u op een gemakkelijke manier uw eindbestemming kunt bereiken. De taxistandplaatsen bevinden zich net buiten het terminalgebouw.
 • Openbaar vervoer: Verschillende busdiensten verbinden de luchthaven met nabijgelegen steden en bieden een betaalbare en efficiënte manier om van en naar de luchthaven te reizen. luchthaven.
 • Parkeren: De luchthaven biedt parkeermogelijkheden voor zowel korte als lange termijn, zodat passagiers hun voertuig veilig kunnen achterlaten terwijl ze reizen.

Speciale assistentie

 • Toegankelijkheid: Asturias Airport is uitgerust met faciliteiten om passagiers met beperkte mobiliteit te ontvangen. Liften, opritten en toegankelijke toiletten zijn overal in het terminalgebouw beschikbaar.
 • Diensten voor speciale behoeften: Passagiers die speciale assistentie nodig hebben of met een beperking reizen, kunnen om aanvullende ondersteuning vragen bij het luchthavenpersoneel. Het wordt aanbevolen om vooraf contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij of luchthaven om de nodige hulp te regelen.

Met zijn scala aan faciliteiten en diensten zorgt Asturias Airport ervoor dat reizigers een prettige ervaring hebben vanaf het moment dat ze aankomen tot hun vertrek. Of u nu een snelle hap wilt eten of speciale hulp nodig heeft, de luchthaven komt tegemoet aan de behoeften van alle passagiers, waardoor het een handige toegangspoort is tot de prachtige regio Asturië.


Asturië luchthaven Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Asturië luchthaven toegewezen IATA-code vertellen?

De code OVD is toegewezen aan Asturië luchthaven door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Asturië luchthaven?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Asturië luchthaven en Tenerife South Airport (TFS) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 3h 20m beslaat.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Asturië luchthaven?

Reizigers die vertrekken vanaf Asturië luchthaven hebben de keuze uit 6 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Vueling, Iberia, Volotea, Ryanair, Binter Canaria het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Asturië?

Reizigers die vertrekken vanuit Asturië geven vaak de voorkeur aan Asturië luchthaven (OVD) vanwege de gunstige ligging.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Asturië?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella