Voordelige vluchten vanaf Internationale luchthaven Aswan (ASW)

Reis naar 4 locaties met 5

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Internationale luchthaven Aswan

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
CAI Cairo

5-16 vluchten per dag

1u 25m Toon Prijs
SPX Gizeh
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

2u 25m Toon Prijs
HRG Hurghada
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

0u 53m Toon Prijs
JED Djedda
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

1u 38m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Internationale luchthaven Aswan

Luchthavennaam Internationale luchthaven Aswan
Luchthaven (IATA) Code ASW
Stad Aswan
Land Egypt (EG)
Volledige locatie Internationale luchthaven Aswan
Breedtegraad 23.960420
Lengtegraad 32.821143
Toon op kaart Google maps

Aswan International Airport-faciliteiten en -diensten

Aswan International Airport, gelegen in de stad Aswan, Egypte, is een belangrijk transportknooppunt, dat zowel binnenlandse als internationale reizigers bedient. De luchthaven biedt een scala aan faciliteiten en diensten om een comfortabele en handige ervaring voor haar passagiers te garanderen.

Terminalfaciliteiten

 • Incheckbalies: Aswan International Airport biedt speciale controles -inbalies voor elke luchtvaartmaatschappij die op de luchthaven actief is, waardoor soepele en probleemloze incheckprocedures worden gegarandeerd.
 • Bagageclaim: bij aankomst kunnen passagiers gemakkelijk het aangewezen bagageclaimgebied vinden waar ze hun bagage kunnen ophalen.
 • Restaurants en cafés: Het terminalgebouw herbergt restaurants en cafés die een verscheidenheid aan gerechten en versnaperingen bieden, zodat passagiers een hapje kunnen eten of van een drankje kunnen genieten terwijl ze wachten op hun vlucht.
 • Belastingvrije winkels: Reizigers kunnen profiteren van de belastingvrije winkelmogelijkheden op de luchthaven, waar een breed scala aan producten wordt aangeboden, zoals parfum, cosmetica, elektronica en souvenirs.
 • Geldautomaten en wisselkantoren: Meerdere geldautomaten en geldwisselbalies zijn gunstig gelegen in de terminal, waardoor passagiers gemakkelijk lokale valuta kunnen verkrijgen of toegang kunnen krijgen tot hun financiën.
 • Toiletruimten: Schone en goed onderhouden toiletten zijn overal in de terminal toegankelijk voor passagiers. gemak.

Vervoersdiensten

 • Taxi en autoverhuur: Passagiers kunnen gemakkelijk taxi's vinden die beschikbaar zijn buiten het terminalgebouw, waardoor ze op een gemakkelijke manier hun bestemming kunnen bereiken. Daarnaast zijn er ook autoverhuurdiensten beschikbaar voor degenen die er de voorkeur aan geven zelf te rijden.
 • Openbaar vervoer: Lokale bussen en minibussen bieden vervoersmogelijkheden voor passagiers die op zoek zijn naar betaalbare reizen van de luchthaven naar verschillende bestemmingen in de stad.
 • Parkeerfaciliteiten: Aswan International Airport biedt parkeerplaatsen voor privévoertuigen, zodat passagiers hun auto veilig kunnen achterlaten terwijl ze reizen.

Luchthavenassistentie

 • Informatiebalie: In de terminal bevindt zich een informatiebalie, bemand door deskundig personeel dat klaar staat om passagiers te helpen met hun vragen en alle noodzakelijke informatie te verstrekken.
 • Lost and Found: In geval van verlies of misplaatsing kunnen passagiers zich melden bij het aangewezen Lost and Found-kantoor om hulp te zoeken bij het lokaliseren van hun bezittingen.
 • Medische diensten: de luchthaven beschikt over medische faciliteiten die zijn uitgerust om kleine medische problemen of noodgevallen op te lossen, waardoor het welzijn van passagiers.
 • Speciale assistentie: Aswan International Airport biedt diensten aan voor passagiers met beperkte mobiliteit of andere speciale behoeften. Toegankelijk voor rolstoelen, aangewezen zitplaatsen en speciaal assistentiepersoneel zijn beschikbaar om een comfortabele reis te garanderen.

Aswan International Airport biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten en diensten om tegemoet te komen aan de behoeften van zijn passagiers. Van comfortabele wachtruimtes tot betrouwbare vervoersmogelijkheden: de luchthaven streeft ernaar om reizigers op doorreis een gemakkelijke en plezierige reiservaring te bieden.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Internationale luchthaven Aswan toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Internationale luchthaven Aswan geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, ASW.

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Internationale luchthaven Aswan is de langste aangeboden vlucht naar Sphinx International Airport (SPX), met een geschatte duur van 2h 0m aan boord van de ATR 42 / ATR 72.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Internationale luchthaven Aswan?

Reizigers die vertrekken vanaf Internationale luchthaven Aswan hebben de keuze uit 5 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij EgyptAir, Air Cairo, Nile Air, Nesma Airlines, FlyEgyp het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Aswan?

Reizigers die vertrekken vanuit Aswan geven vaak de voorkeur aan Internationale luchthaven Aswan (ASW) vanwege de gunstige ligging.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Aswan?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella