Vluchten met vertrek vanaf Het legervliegveld van Baker (BAR)

Verken 24 locaties met 11 verschillende vervoerders

Dagelijks Vertrekschema op Het legervliegveld van Baker

Essentiële details betreffende Het legervliegveld van Baker

Luchthavennaam Het legervliegveld van Baker
Luchthaven (IATA) Code BAR
Stad Bakker eiland
Land United-States (US)
Volledige locatie Het legervliegveld van Baker
Breedtegraad 0.193627
Lengtegraad -176.476908
Toon op kaart Google maps

Faciliteiten en diensten van Baker Army Airfield

Het Baker Army Airfield, gelegen in xxxx, is een zeer geavanceerde militaire vliegbasis die een breed scala aan faciliteiten en diensten biedt om de behoeften van het leger te ondersteunen en hun operationele capaciteiten. Laten we enkele van de belangrijkste aanbiedingen van dit uitzonderlijke vliegveld verkennen:

Start- en taxibanen

 • Het vliegveld beschikt over twee ultramoderne start- en landingsbanen, elk geschikt voor verschillende vliegtuigtypen, waaronder gevechtsvliegtuigen, transportvliegtuigen en helikopters.
 • De start- en landingsbanen zijn uitgerust met geavanceerde verlichtingssystemen en navigatiehulpmiddelen, waardoor veilige operaties dag en nacht worden gegarandeerd.
 • Goed onderhouden taxibanen zorgen voor een efficiënte beweging van vliegtuigen van de start- en landingsbanen naar de hangars en andere faciliteiten.

Hangers en onderhoudsfaciliteiten

 • Baker Army Airfield biedt grote hangarruimtes voor opslag en onderhoud militaire vliegtuigen en bied bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden.
 • De hangars zijn uitgerust met geavanceerde onderhoudsfaciliteiten, waardoor regelmatige inspecties, reparaties en upgrades van vliegtuigen mogelijk zijn.

Controletoren en luchtverkeersleidingsdiensten

 • Het vliegveld beschikt over een moderne verkeerstoren, bemand met goed opgeleide luchtverkeersleiders die zorgen voor het veilig opstijgen, landen en bewegen van vliegtuigen op het vliegveld luchtruim.
 • Uitgerust met de nieuwste communicatie- en radarsystemen, blijft de controletoren voortdurend waakzaam, coördineert militaire operaties en minimaliseert het risico op ongelukken.

Bijtanken en grondondersteuning

 • Baker Army Airfield biedt uitgebreide tankdiensten, zodat vliegtuigen altijd klaar zijn voor missies.
 • Gespecialiseerde grondondersteuningsteams zijn beschikbaar om te helpen bij verschillende vliegtuigoperaties, inclusief laden en lossen het lossen van vracht, het bieden van onderhoudsondersteuning en het faciliteren van soepele operaties op de grond.

Vluchttrainingfaciliteiten

 • Het vliegveld herbergt speciale vliegtrainingfaciliteiten uitgerust met simulatoren en andere geavanceerde trainingsapparatuur.
 • Deze faciliteiten komen tegemoet aan de trainingsbehoeften van piloten, waardoor ze hun vaardigheden kunnen verbeteren, nieuwe technieken kunnen oefenen en realistische vluchtsimulaties kunnen ondergaan.

Accommodatie en voorzieningen

 • Het vliegveld biedt comfortabele accommodatie voor legerpersoneel en zorgt voor een geschikte omgeving voor rust en ontspanning voor en na missies.
 • Voorzieningen zoals eetgelegenheden, recreatiegebieden, en medische diensten zijn beschikbaar om het welzijn van het personeel dat op het vliegveld is gestationeerd te verbeteren.

Samenvattend biedt Baker Army Airfield een uitgebreid scala aan faciliteiten en diensten die een cruciale rol spelen bij het ondersteunen van diverse militaire operaties. Met zijn geavanceerde infrastructuur en toegewijde personeel staat het vliegveld symbool voor de inzet van het leger voor uitmuntendheid en paraatheid.


Het legervliegveld van Baker Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Het legervliegveld van Baker toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Het legervliegveld van Baker geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, BAR.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Het legervliegveld van Baker?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Het legervliegveld van Baker en Brussels National Airport (BRU) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 17h 0m beslaat.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Het legervliegveld van Baker?

Reizigers die vertrekken vanaf Het legervliegveld van Baker hebben de keuze uit 11 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij China Eastern Airlines, Spring Airlines, Hebei Airlines, Colorful GuiZhou Airlines, Air Chin het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Bakker eiland?

Doorgaans is Het legervliegveld van Baker (BAR) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Bakker eiland vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Bakker eiland?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella