Non-stop vlucht van Batticaloa luchthaven (BTC)

Non-stop vluchten naar 1 bestemmingen met 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks Vertrekschema op Batticaloa luchthaven

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
GIU Dambulla

1 vluchten per dag

0u 30m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Batticaloa luchthaven

Luchthavennaam Batticaloa luchthaven
Luchthaven (IATA) Code BTC
Stad Batticaloa
Land Sri-Lanka (LK)
Volledige locatie Batticaloa luchthaven
Breedtegraad 7.704834
Lengtegraad 81.677055
Toon op kaart Google maps

Batticaloa Airport Faciliteiten en Diensten

Batticaloa Airport, gelegen in het oostelijke deel van Sri Lanka, fungeert als een belangrijk transportknooppunt voor zowel binnenlandse als internationale reizigers. De luchthaven biedt een scala aan faciliteiten en diensten om een comfortabele en handige ervaring voor alle passagiers te garanderen.

Terminalfaciliteiten

 • Incheckbalies: de luchthaven beschikt over goed uitgeruste incheckbalies om een soepele en efficiënte bagageafgifte en de uitgifte van instapkaarten te vergemakkelijken.
 • Lounges: Passagiers kunnen genieten van comfortabele stoelen, gratis Wi-Fi en versnaperingen in de lounges van de luchthaven, die een ontspannen omgeving bieden voordat ze aan boord van hun vlucht gaan.
 • Detailhandel en belastingvrije winkels: De terminal beschikt over een verscheidenheid aan winkels en belastingvrije winkels waar reizigers souvenirs, snacks en andere artikelen kunnen kopen.
 • Restaurants en cafés: Er zijn verschillende eetgelegenheden beschikbaar, die een scala aan gerechten serveren om aan verschillende smaken en voorkeuren te voldoen.
 • Informatiebalie: Een speciale informatiebalie is bemand met behulpzaam personeel dat passagiers kan helpen met vragen, routebeschrijvingen en reisadvies.

Bagageservices

 • Bagageafhandeling: De luchthaven zorgt voor een betrouwbare en efficiënte bagageafhandeling om de kans op verloren of beschadigde bagage te minimaliseren.
 • Verloren en gevonden voorwerpen: In het geval van kwijtgeraakte bezittingen is er een speciaal verloren en gevonden kantoor beschikbaar om passagiers te helpen bij het lokaliseren van hun spullen.
 • Opslagfaciliteiten: Reizigers kunnen gebruik maken van beveiligde opslagmogelijkheden op het luchthaventerrein om hun bagage of bezittingen voor een korte periode op te slaan.

Vervoer

 • Taxi's en autoverhuur: Passagiers kunnen gemakkelijk vervoer regelen naar hun gewenste bestemming bereiken via de taxiservice van de luchthaven of door een auto te huren bij een van de betrouwbare aanbieders.
 • Openbaar vervoer: Lokale bussen en tuk-tuks zijn direct beschikbaar buiten de luchthaven en bieden betaalbare vervoermiddelen voor passagiers.

Toegankelijkheid en speciale assistentie

 • Toegankelijkheid voor rolstoelen: de luchthaven is uitgerust met hellingen en faciliteiten om passagiers met beperkte mobiliteit te ontvangen.
 • Speciale assistentie: Passagiers die speciale assistentie nodig hebben, zoals oudere of gehandicapte reizigers, kunnen ondersteuning vragen aan het luchthavenpersoneel om een vlotte en comfortabele reis te garanderen.
 • Medische voorzieningen: In geval van medische noodgevallen heeft de luchthaven eerst hulpfaciliteiten en opgeleid personeel om onmiddellijke hulp te bieden.

Over het geheel genomen streeft Batticaloa Airport ernaar om alle passagiers een prettige en probleemloze ervaring te bieden door een scala aan faciliteiten en diensten aan te bieden. Van comfortabele lounges en eetgelegenheden tot efficiënte oplossingen voor bagageafhandeling en transport: de luchthaven zorgt ervoor dat aan de behoeften van reizigers wordt voldaan tijdens hun verblijf op de terminal. Of u nu aankomt, vertrekt of op doorreis bent, Batticaloa Airport streeft ernaar een hoog serviceniveau te bieden om uw reiservaring te verbeteren.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Batticaloa luchthaven toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Batticaloa luchthaven geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, BTC.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Batticaloa luchthaven?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Batticaloa luchthaven en geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer beslaat.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Batticaloa luchthaven?

Reizigers die vertrekken vanaf Batticaloa luchthaven hebben de keuze uit 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij SriLankan Airline het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Batticaloa?

Reizigers die vertrekken vanuit Batticaloa geven vaak de voorkeur aan Batticaloa luchthaven (BTC) vanwege de gunstige ligging.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Batticaloa?

In de omgeving van Batticaloa zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella