Rechtstreekse vlucht van Benjamin Rivera Noriega luchthaven (CPX)

Non-stop vluchten naar 1 bestemmingen via 3 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks Vertrekschema op Benjamin Rivera Noriega luchthaven

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
SJU Carolina

5 vluchten per dag

0u 29m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Benjamin Rivera Noriega luchthaven

Luchthavennaam Benjamin Rivera Noriega luchthaven
Luchthaven (IATA) Code CPX
Stad Isla de Culebra
Land Puerto-Rico (PR)
Volledige locatie Benjamin Rivera Noriega luchthaven
Breedtegraad 18.312856
Lengtegraad -65.304469
Toon op kaart Google maps

Benjamín Rivera Noriega Airport Faciliteiten en Diensten

Benjamín Rivera Noriega Airport, gelegen op het prachtige eiland Culebra in Puerto Rico, is een toegangspoort tot een idyllische Caribische ontsnapping. De luchthaven, hoewel bescheiden van omvang, biedt een scala aan faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om een comfortabele en efficiënte reiservaring voor al haar passagiers te garanderen. Dit is wat bezoekers kunnen verwachten als ze van of naar Benjamín Rivera Noriega Airport vliegen.

Terminalvoorzieningen

 • Incheckfaciliteiten: De incheckruimte van de luchthaven is uitgerust met servicebalies voor snelle passagiersverwerking, zodat reizigers naar hun vluchten zonder onnodige vertraging.
 • Wachtruimte: In de wachtruimtes zijn comfortabele zitplaatsen beschikbaar waar passagiers kunnen ontspannen voordat ze aan boord gaan van hun vlucht.
 • Toiletruimtes: Schone en goed onderhouden toiletten zijn beschikbaar in de terminal voor het gemak van de passagiers.

Vervoer en parkeren

 • Autoverhuur: Op de luchthaven is een selectie autoverhuurbedrijven actief, waardoor passagiers gemakkelijk auto's kunnen huren een voertuig bij aankomst of voor vertrek.
 • Taxi's en ritten delen: Taxidiensten en ritten delen zijn direct beschikbaar om passagiers te vervoeren tussen de luchthaven en verschillende bestemmingen op het eiland.
 • Parkeren: De luchthaven biedt parkeerfaciliteiten dichtbij het terminalgebouw voor persoonlijke voertuigen, met ruimte voor zowel kort als lang parkeren.

Eten en detailhandelsdiensten

 • Souvenirwinkels: Reizigers kunnen lokale souvenirs en geschenken kopen in de beschikbare winkels, een perfecte laatste -minuten aandenken om hun reis te herinneren.
 • Snackbar: Een snackbar biedt verfrissingen en lichte maaltijden voor diegenen die hun dorst willen lessen of een hapje willen eten voor hun vlucht.

Toegankelijkheid

 • Toegankelijkheid voor rolstoelen: De luchthaven is uitgerust om passagiers met mobiliteitsproblemen te helpen en biedt rolstoeltoegankelijkheid in de hele terminal.
 • Bijstandsdiensten: Reizigers met speciale behoeften kunnen hulp vragen aan het luchthavenpersoneel, dat is opgeleid om de nodige ondersteuning te bieden en een soepel reisproces te garanderen.

Vracht- en postdiensten

 • Luchtvracht: De luchthaven ondersteunt luchtvrachtdiensten, waardoor het vervoer van goederen naar en van het eiland.
 • Postdiensten: Postdiensten zijn beschikbaar voor passagiers die vóór vertrek brieven of pakjes moeten versturen.

Veiligheid en veiligheid

Benjamín Rivera Noriega Airport zet zich in voor de veiligheid en beveiliging van haar passagiers. De luchthaven houdt zich aan strikte beveiligingsprotocollen en er is beveiligingspersoneel aanwezig om eventuele problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat aan de veiligheidsvoorschriften wordt voldaan. Bovendien voert de luchthaven routinematig noodoefeningen uit en onderhoudt zij up-to-date veiligheidsapparatuur om eventuele gevaren snel en effectief te beheersen.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Benjamin Rivera Noriega luchthaven toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Benjamin Rivera Noriega luchthaven geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, CPX.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Benjamin Rivera Noriega luchthaven?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Benjamin Rivera Noriega luchthaven en Luis Muñoz Marín International Airport (SJU) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 29m beslaat.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Benjamin Rivera Noriega luchthaven?

Een totaal van 3 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Benjamin Rivera Noriega luchthaven, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: Air Flamenco, Cape Ai

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Isla de Culebra?

Doorgaans is Benjamin Rivera Noriega luchthaven (CPX) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Isla de Culebra vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Isla de Culebra?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella