Vluchten met vertrek vanaf Luchtmachtbasis Bhuj Rudra Mata (BHJ)

Rechtstreekse vluchten naar 2 bestemmingen worden verzorgd door 2 luchtvaartmaatschappijen.

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Luchtmachtbasis Bhuj Rudra Mata

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
AMD Ahmedabad

1 vluchten per dag

1u 3m Toon Prijs
BOM Mumbai

1 vluchten per dag

2u 5m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Luchtmachtbasis Bhuj Rudra Mata

Luchthavennaam Luchtmachtbasis Bhuj Rudra Mata
Luchthaven (IATA) Code BHJ
Stad Bhuj
Land India (IN)
Volledige locatie Luchtmachtbasis Bhuj Rudra Mata
Breedtegraad 23.287097
Lengtegraad 69.670236
Toon op kaart Google maps

Bhuj Rudra Mata luchtmachtbasisfaciliteiten en -diensten

De Bhuj Rudra Mata luchtmachtbasis, gelegen in Bhuj, Gujarat, is een van de belangrijkste defensie-instellingen van India. Het speelt een cruciale rol bij het beschermen van het luchtruim van het land en het waarborgen van de nationale veiligheid. De basis biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om de activiteiten en het personeel te ondersteunen.

Faciliteiten:

 • Start- en landingsbanen: de basis beschikt over meerdere start- en landingsbanen die zijn gebouwd voor het afhandelen van verschillende vliegtuigen maten. Deze start- en landingsbanen zijn uitgerust met de modernste navigatiehulpmiddelen en verlichtingssystemen om veilig opstijgen en landen te garanderen.
 • Hangars: Om het vliegtuig tegen de elementen te beschermen, beschikt de vliegbasis over verschillende grote hangars. Deze hangars bieden onderdak en onderhoudsfaciliteiten voor verschillende typen vliegtuigen, waardoor naadloze operaties en reparaties mogelijk zijn.
 • Controletoren: de controletoren van de vliegbasis dient als knooppunt voor luchtverkeersleidingsoperaties. Het is uitgerust met geavanceerde communicatiesystemen en radarapparatuur om vliegtuigen in het luchtruim te monitoren en te begeleiden.
 • Woonwijken: De basis biedt comfortabele en moderne woonruimten voor het personeel en hun gezinnen. Deze vertrekken zijn ontworpen om aan hun huisvestingsbehoeften te voldoen en een gunstige leefomgeving te garanderen.
 • Medisch centrum: Er is ter plaatse een speciaal medisch centrum beschikbaar om tegemoet te komen aan de gezondheidszorgbehoeften van het luchtmachtpersoneel en hun families. Het biedt een scala aan medische diensten, waaronder spoedeisende zorg, regelmatige controles en specialistische consultaties.
 • Recreatieve voorzieningen: De vliegbasis begrijpt het belang van recreatie en ontspanning voor het welzijn van haar personeel. Het biedt verschillende recreatieve faciliteiten, zoals sportvelden, zwembaden en clubs voor sociale bijeenkomsten.
 • Trainingsinfrastructuur: De basis beschikt over goed uitgeruste trainingsfaciliteiten om de paraatheid en ontwikkeling van vaardigheden van het personeel te garanderen. Deze faciliteiten omvatten simulatoren, klaslokalen en trainingsvliegtuigen om uitgebreide trainingsprogramma's te bieden.

Diensten:

 • Onderhoud: de vliegbasis biedt uitgebreide onderhoudsdiensten voor zijn vliegtuigen, inclusief routinecontroles, reparaties en revisies. Deze diensten zijn essentieel om de vloot in topconditie te houden voor operationele paraatheid.
 • Veiligheid: als essentieel defensie-instituut handhaaft de basis strikte veiligheidsmaatregelen om haar bezittingen en personeel te beschermen. De basis beschikt over robuuste beveiligingssystemen en personeel dat ijverig werkt om zich te beschermen tegen potentiële bedreigingen.
 • Catering: Om tegemoet te komen aan de voedingsbehoeften van het personeel beschikt de basis over speciale eetfaciliteiten die gedurende de dag gezonde maaltijden verzorgen. De messes bieden een verscheidenheid aan keukens om een breed scala aan eetgelegenheden te garanderen.
 • Transport: De vliegbasis biedt transportdiensten om het personeel binnen de basis gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Het zorgt voor snel vervoer naar verschillende locaties, waaronder start- en landingsbanen, administratieve gebouwen en woonwijken.
 • Gemeenschapsondersteuning: De basis bevordert een gemeenschapsgevoel onder het personeel en hun families. Het biedt ondersteuningssystemen zoals scholen, recreatieve activiteiten en andere welzijnsprogramma's om het algehele welzijn van het personeel en hun dierbaren te verbeteren.

Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Luchtmachtbasis Bhuj Rudra Mata toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchtmachtbasis Bhuj Rudra Mata geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, BHJ.

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Luchtmachtbasis Bhuj Rudra Mata is de langste aangeboden vlucht naar Sahar International Airport (BOM), met een geschatte duur van 2h 5m aan boord van de ATR 72.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Luchtmachtbasis Bhuj Rudra Mata?

Reizigers die vertrekken vanaf Luchtmachtbasis Bhuj Rudra Mata hebben de keuze uit 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Shuttle America, Air Indi het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Bhuj?

Reizigers die vertrekken vanuit Bhuj geven vaak de voorkeur aan Luchtmachtbasis Bhuj Rudra Mata (BHJ) vanwege de gunstige ligging.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Bhuj?

In de omgeving van Bhuj zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella