Rechtstreekse vlucht van Regionale luchthaven Boone County (HRO)

Verken 2 locaties met 1 verschillende vervoerders

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Regionale luchthaven Boone County

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
DFW Dallas en Fort Worth

2 vluchten per dag

2u 10m Toon Prijs
MEM Memphis

1 vluchten per dag

1u 25m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Regionale luchthaven Boone County

Luchthavennaam Regionale luchthaven Boone County
Luchthaven (IATA) Code HRO
Stad Harrison
Land United-States (US)
Volledige locatie Regionale luchthaven Boone County
Breedtegraad 40.005861
Lengtegraad -86.440893
Website Boonecountyairport.com
Toon op kaart Google maps

Regionale luchthavenfaciliteiten en -diensten van Boone County

De regionale luchthaven Boone County is een essentieel transportknooppunt in Boone County en bedient zowel binnenlandse als internationale passagiers. Met haar ultramoderne faciliteiten en diverse dienstenaanbod streeft de luchthaven ernaar reizigers een naadloze en plezierige ervaring te bieden.

Faciliteiten

De luchthaven beschikt over moderne en efficiënte faciliteiten ontworpen om aan de behoeften van alle reizigers te voldoen:

  • Terminalgebouw: het ruime terminalgebouw biedt een comfortabele en handige omgeving voor passagiers. Het is uitgerust met diverse voorzieningen, waaronder toiletten, winkels, restaurants en lounges.
  • Start- en landingsbanen: Boone County Regional Airport beschikt over meerdere start- en landingsbanen die plaats bieden aan verschillende vliegtuiggroottes en -types. De goed onderhouden start- en landingsbanen zorgen voor veilig opstijgen en landen.
  • Parkeerfaciliteiten: De luchthaven biedt voldoende parkeergelegenheid, inclusief parkeermogelijkheden voor korte en lange termijn. Passagiers kunnen tijdens hun reis gemakkelijk een veilige plek vinden om hun voertuig te parkeren.
  • Bagageafhandeling: Er zijn efficiënte bagageafhandelingssystemen aanwezig om een snel en betrouwbaar transport van de bezittingen van de passagiers te garanderen. Het personeel van de luchthaven geeft prioriteit aan de veilige levering van bagage op de eindbestemming van de passagiers.
  • Douane en immigratie: voor internationale passagiers zijn douane- en immigratiediensten beschikbaar. Dit zorgt voor naadloze in- en uitreisprocessen, waardoor een zorgeloze reiservaring wordt gegarandeerd.

Services

De regionale luchthaven Boone County biedt verschillende diensten om de reiservaring te verbeteren en voldoen aan de behoeften van reizigers:

  • Vluchtinformatie: Passagiers hebben eenvoudig toegang tot realtime vluchtinformatie via digitale displays in de terminal of door de website van de luchthaven te raadplegen. Hierdoor blijven reizigers op de hoogte van eventuele wijzigingen of vertragingen.
  • Autoverhuur: er zijn verschillende autoverhuurbedrijven actief op de luchthaven, die handige opties bieden voor reizigers die tijdens hun verblijf liever over eigen vervoer beschikken.
  • Grondvervoer: De luchthaven biedt verschillende vervoersmogelijkheden van en naar de terminal, waaronder taxi's, shuttles en openbaar vervoer. Deze diensten zorgen ervoor dat passagiers gemakkelijk toegang hebben tot hun gewenste bestemmingen.
  • Dineren en winkelen: het terminalgebouw beschikt over een scala aan eetgelegenheden, van fastfood tot restaurants waar passagiers een snelle hap kunnen nemen of genieten van een maaltijd vóór hun vlucht. Daarnaast biedt een selectie winkels een verscheidenheid aan goederen, waaronder reisbenodigdheden, souvenirs en belastingvrije artikelen.
  • Toegankelijkheid: de luchthaven is ontworpen om toegankelijk te zijn voor alle passagiers, ongeacht hun mobiliteitsbehoeften. Het biedt faciliteiten en diensten zoals liften, hellingen en toegankelijke toiletten om een vlotte reis voor iedereen te garanderen.

Over het geheel genomen maken de eersteklas faciliteiten en uitgebreide services van de Boone County Regional Airport het een favoriete keuze voor reizigers. Passagiers kunnen een naadloze reiservaring verwachten, waardoor hun reis door Boone County zowel comfortabel als efficiënt wordt.


Regionale luchthaven Boone County Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Regionale luchthaven Boone County toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Regionale luchthaven Boone County geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, HRO.

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Regionale luchthaven Boone County is de langste aangeboden vlucht naar Dallas-Fort Worth International Airport (DFW), met een geschatte duur van 2h 10m aan boord van de Cessna (Light aircraft-single turboprop engine).

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Regionale luchthaven Boone County?

Reizigers die vertrekken vanaf Regionale luchthaven Boone County hebben de keuze uit 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Southern Airways Expres het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Harrison?

Doorgaans is Regionale luchthaven Boone County (HRO) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Harrison vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Harrison?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella