Non-stop vlucht van Brunswick Golden Isles-luchthaven (BQK)

Non-stop vluchten naar 1 bestemmingen via 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Brunswick Golden Isles-luchthaven

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
ATL Atlanta

2 vluchten per dag

1u 14m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Brunswick Golden Isles-luchthaven

Luchthavennaam Brunswick Golden Isles-luchthaven
Luchthaven (IATA) Code BQK
Stad Brunswijk
Land United-States (US)
Volledige locatie Brunswick Golden Isles-luchthaven
Breedtegraad 31.254774
Lengtegraad -81.467127
Website Flygcairports.com
Toon op kaart Google maps

Brunswick Golden Isles Airport-faciliteiten en -diensten

De Brunswick Golden Isles Airport, gelegen in Brunswick, Georgia, is een moderne vliegreisfaciliteit die een scala aan diensten en voorzieningen aan passagiers biedt. Of u nu een frequent flyer bent of voor de eerste keer reist, de faciliteiten en diensten van de luchthaven zijn ontworpen om een veilige, gemakkelijke en plezierige reiservaring te garanderen.

Faciliteiten

 • Terminalgebouw: De luchthaven beschikt over een onlangs gerenoveerd en uitgebreid terminalgebouw, dat een ruime en comfortabele omgeving voor passagiers biedt.
 • Inchecken en beveiliging: Er zijn verschillende incheckbalies beschikbaar, samen met efficiënte veiligheidscontroleprocedures om de veiligheid en een vlotte doorstroming van passagiers te garanderen.
 • Detailhandel en dineren: Passagiers kunnen in de terminal een verscheidenheid aan winkels en eetgelegenheden vinden, die een scala aan producten aanbieden, van snacks en dranken tot kleding en souvenirs.
 • Loungeruimtes: De luchthaven beschikt over comfortabele zitgedeeltes verspreid over de terminal, zodat passagiers kunnen ontspannen tijdens het wachten op hun vlucht of tijdens een tussenstop.
 • Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel korte als lange -parkeerbehoeften op lange en lange termijn. De luchthaven biedt handige parkeermogelijkheden dicht bij het terminalgebouw.
 • Autoverhuur: verschillende autoverhuurbedrijven hebben balies in de terminal, waardoor u bij aankomst gemakkelijk toegang heeft tot huurauto's.
 • Wi -Fi: Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de hele terminal, zodat passagiers tijdens hun verblijf op de luchthaven verbonden kunnen blijven en op internet kunnen surfen.
 • Toegankelijkheid: De luchthaven is ontworpen om passagiers met een handicap tegemoet te komen en beschikt over opritten, liften en toegankelijke toiletten om gelijke toegankelijkheid voor iedereen te garanderen.

Services

 • Vluchtinformatie: meerdere informatieschermen zijn strategisch geplaatst in de terminal, waardoor echte -tijdupdates over aankomst, vertrek van vluchten en eventuele vertragingen of annuleringen.
 • Bagagehulp: De luchthaven biedt bagagehulpdiensten om een zorgeloze reiservaring te garanderen. Passagiers kunnen hulp krijgen met bagage van het toegewijde personeel.
 • Lost and Found: In geval van verloren of zoekgeraakte voorwerpen kunnen passagiers navraag doen naar verloren bezittingen bij de Lost and Found-afdeling van de luchthaven.
 • Medische diensten: De luchthaven beschikt over medische diensten, waaronder eerste hulp, voor reizigers die medische hulp nodig hebben. Getraind personeel staat klaar om hulp te bieden indien nodig.
 • Geldautomaten en valutawissel: Passagiers hebben toegang tot geldautomaten voor hun geldopnamebehoeften, en er zijn geldwisseldiensten beschikbaar voor degenen die verschillende valuta nodig hebben.
 • Informatiebalie: In de terminal bevindt zich een informatiebalie die hulp biedt, vragen beantwoordt en begeleiding biedt aan passagiers die mogelijk hulp nodig hebben.
 • Grondvervoer: de luchthaven biedt verschillende mogelijkheden voor grondvervoer, inclusief taxidiensten, shuttles en openbaar vervoer, zodat reizigers gemakkelijk hun gewenste bestemmingen kunnen bereiken.
 • Zakelijke faciliteiten: voor degenen die op de luchthaven moeten werken of vergaderen, zijn er zakelijke faciliteiten beschikbaar, waaronder vergaderzalen met audiovisuele apparatuur en voldoende zitplaatsen.

Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Brunswick Golden Isles-luchthaven toegewezen IATA-code vertellen?

De code BQK is toegewezen aan Brunswick Golden Isles-luchthaven door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Brunswick Golden Isles-luchthaven?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Brunswick Golden Isles-luchthaven en geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer beslaat.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Brunswick Golden Isles-luchthaven?

Een totaal van 1 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Brunswick Golden Isles-luchthaven, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: Delta Air Line

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Brunswijk?

Doorgaans is Brunswick Golden Isles-luchthaven (BQK) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Brunswijk vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Brunswijk?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella