Non-stop vlucht van Cape Decision Kustwachthelihaven (CDE)

Non-stop vluchten naar 6 bestemmingen via 4 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Cape Decision Kustwachthelihaven

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
SJW Shijiazhuang

3 vluchten per dag

1u 10m Toon Prijs
XIY Xi'an

1 vluchten per dag

2u 5m Toon Prijs
HFE Hefei

1 vluchten per dag

2u 0m Toon Prijs
HRB Harbin

1 vluchten per dag

1u 30m Toon Prijs
PVG Sjanghai
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

2u 20m Toon Prijs
DSN Ordos
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

1u 55m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Cape Decision Kustwachthelihaven

Luchthavennaam Cape Decision Kustwachthelihaven
Luchthaven (IATA) Code CDE
Stad Kaap besluit
Land United-States (US)
Volledige locatie Cape Decision Kustwachthelihaven
Breedtegraad 56.002113
Lengtegraad -134.135339
Toon op kaart Google maps

Cape Decision Coast Guard Heliport-faciliteiten en -diensten

Inleiding

Cape Decision Coast Guard Heliport is een essentiële faciliteit die voldoet aan de behoeften van de Amerikaanse kustwacht en een cruciale rol speelt op het gebied van de veiligheid en beveiliging van maritieme activiteiten in de regio. Met ultramoderne faciliteiten en een toegewijd team van professionals biedt de helihaven een scala aan diensten ter ondersteuning van de operaties van de kustwacht. Laten we de belangrijkste kenmerken en diensten verkennen die worden aangeboden door de Cape Decision Coast Guard-helihaven.

Faciliteiten

  • Modern helikopterplatform: de helihaven beschikt over een goed onderhouden betonnen helikopterplatform dat plaats biedt aan verschillende soorten helikopters.
  • Hangar: Cape Decision Coast Guard Heliport heeft een grote hangar die veilige opslag- en onderhoudsfaciliteiten biedt voor kustwachthelikopters.
  • Communicatiesystemen: De helihaven is uitgerust met geavanceerde communicatiesystemen die een effectieve coördinatie tussen lucht- en grondpersoneel mogelijk maken.

Diensten

  • Zoek- en reddingsoperaties (SAR): Cape Decision Coast Guard-helihaven dient als een cruciale basis voor het uitvoeren van zoek- en reddingsmissies over een groot deel van de omringende wateren. Het helikopterplatform biedt een essentieel lanceer- en herstelplatform voor helikopters die betrokken zijn bij SAR-operaties.
  • Medische evacuaties: de helihaven speelt een cruciale rol bij medische evacuaties vanaf schepen of afgelegen locaties. Uitgerust met medische uitrusting en bemand door getrainde professionals, zorgt de helihaven voor een snelle en efficiënte evacuatie van gewonde of zieke personen.
  • Luchttoezicht: de helihaven ondersteunt luchttoezichtactiviteiten en helpt bij de detectie en monitoring van maritieme activiteiten, waaronder illegale visserij, smokkel en andere illegale maritieme activiteiten.
  • Humanitaire hulp en rampenbestrijding: in tijden van natuurrampen of noodsituaties vergemakkelijkt de helihaven de snelle inzet van responsteams van de kustwacht en essentiële voorraden naar getroffen gebieden.
  • Training en oefeningen: De helihaven dient als trainingsfaciliteit en biedt realistische trainingsscenario's voor piloten en bemanningen van de kustwacht. Het stelt hen in staat verschillende operationele procedures te oefenen, waaronder landen en opstijgen in uitdagende omstandigheden.

De Cape Decision Kustwachthelihaven biedt essentiële faciliteiten en diensten die van vitaal belang zijn voor het effectief functioneren van de Kustwacht. Met zijn moderne infrastructuur en toegewijd team speelt de helihaven een belangrijke rol bij het waarborgen van de veiligheid, beveiliging en efficiëntie van maritieme operaties in de regio.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Cape Decision Kustwachthelihaven toegewezen IATA-code vertellen?

De code CDE is toegewezen aan Cape Decision Kustwachthelihaven door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Cape Decision Kustwachthelihaven is de langste aangeboden vlucht naar Shanghai Pudong International Airport (PVG), met een geschatte duur van 2h 20m aan boord van de Boeing 737 Passenger.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Cape Decision Kustwachthelihaven?

Reizigers die vertrekken vanaf Cape Decision Kustwachthelihaven hebben de keuze uit 4 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Gestair, Hebei Airlines, 9 Air Co, China United Airline het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Kaap besluit?

Reizigers die vertrekken vanuit Kaap besluit geven vaak de voorkeur aan Cape Decision Kustwachthelihaven (CDE) vanwege de gunstige ligging.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Kaap besluit?

In de omgeving van Kaap besluit zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella