Rechtstreekse vlucht van Regionale luchthaven Centraal Illinois (BMI)

Verken 8 locaties met 4 verschillende vervoerders

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Regionale luchthaven Centraal Illinois

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
ATL Atlanta

2 vluchten per dag

1u 48m Toon Prijs
DFW Dallas en Fort Worth

2 vluchten per dag

2u 20m Toon Prijs
ORD Chicago

1-2 vluchten per dag

1u 3m Toon Prijs
MCO Orlando

1 vluchten per dag

2u 43m Toon Prijs
PIE Pinellas-provincie

1 vluchten per dag

2u 17m Toon Prijs
SFB Sanford
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

2u 19m Toon Prijs
DEN Denver
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

2u 31m Toon Prijs
DTW Romulus
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

1u 31m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Regionale luchthaven Centraal Illinois

Luchthavennaam Regionale luchthaven Centraal Illinois
Luchthaven (IATA) Code BMI
Stad Bloomington
Land United-States (US)
Volledige locatie Regionale luchthaven Centraal Illinois
Breedtegraad 40.480956
Lengtegraad -88.912695
Website Cira.com
Toon op kaart Google maps
Regionale luchthaven Centraal Illinois
Regionale luchthaven Centraal Illinois
Regionale luchthaven Centraal Illinois
Regionale luchthaven Centraal Illinois
Regionale luchthaven Centraal Illinois
Regionale luchthaven Centraal Illinois

Regionale luchthaven Centraal Illinois

Faciliteiten en diensten van regionale luchthaven Central Illinois

Faciliteiten

  • Start- en landingsbanen: Central Illinois Regional Airport, gelegen in Bloomington, Illinois, beschikt over twee start- en landingsbanen. De primaire landingsbaan is 2.400 meter lang, waardoor er verschillende soorten vliegtuigen kunnen worden afgehandeld. De secundaire landingsbaan, die 2.000 meter lang is, wordt voornamelijk gebruikt voor de algemene luchtvaart.
  • Terminalgebouw: Het moderne terminalgebouw van de luchthaven biedt alle noodzakelijke voorzieningen voor reizigers. Met ruime wachtruimtes, comfortabele stoelen en gratis Wi-Fi kunnen passagiers ontspannen of werk inhalen terwijl ze wachten op hun vlucht.
  • Dineren en winkelen: Central Illinois Regional Airport beschikt over een selectie aan restaurants en winkels opties. Passagiers kunnen genieten van een maaltijd in het restaurant van de luchthaven of snacks en drankjes halen uit de verschillende automaten die gunstig gelegen zijn verspreid over de terminal.
  • Parkeren: De luchthaven biedt voldoende parkeergelegenheid voor zowel korte als lange verblijven. Passagiers kunnen kiezen uit parkeeropties per uur, per dag of per week, afhankelijk van hun behoeften.
  • Autoverhuurdiensten: Reizigers die bij aankomst vervoer nodig hebben, kunnen profiteren van de autoverhuurdiensten die beschikbaar zijn op de luchthaven. Verschillende bekende autoverhuurbedrijven hebben kantoren op een gunstige locatie in het terminalgebouw.

Services

  • Vluchtinformatie: Central Illinois Regional Airport streeft ernaar passagiers te voorzien van actuele vluchtinformatie. Vluchtstatusborden en mededelingen in de terminal houden reizigers op de hoogte van aankomst, vertrek, vertragingen en poortwijzigingen.
  • Bagagediensten: De luchthaven zorgt ervoor dat de bagage van passagiers efficiënt en veilig wordt afgehandeld. Er zijn handige bagagewagens beschikbaar en een speciale bagageservicebalie biedt hulp bij verloren of beschadigde bagage.
  • Beveiliging: Central Illinois Regional Airport geeft prioriteit aan de veiligheid van haar passagiers en houdt zich aan strikte veiligheidsmaatregelen. Getraind beveiligingspersoneel houdt toezicht op het terrein en zorgt voor strenge screeningprocedures om de veiligheid van passagiers te verbeteren.
  • Grondvervoer: Er zijn verschillende opties voor grondvervoer beschikbaar zodat passagiers hun gewenste bestemmingen kunnen bereiken. Taxi's, shuttles en openbaar vervoer zijn gemakkelijk bereikbaar net buiten het terminalgebouw.
  • Toegankelijkheid voor gehandicapten: de luchthavenfaciliteiten zijn ontworpen om passagiers met een handicap tegemoet te komen. Toegankelijke toiletten, liften, hellingen en aangewezen parkeerplaatsen zorgen voor een comfortabele en handige ervaring voor alle reizigers.

Regionale luchthaven Centraal Illinois Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Regionale luchthaven Centraal Illinois toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Regionale luchthaven Centraal Illinois geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, BMI.

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Regionale luchthaven Centraal Illinois is de langste aangeboden vlucht naar Dallas-Fort Worth International Airport (DFW), met een geschatte duur van 2h 37m aan boord van de Canadair (Bombardier) Regional Jet 700 and Challenger 870.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Regionale luchthaven Centraal Illinois?

Reizigers die vertrekken vanaf Regionale luchthaven Centraal Illinois hebben de keuze uit 4 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij American Airlines, Delta Air Lines, Allegiant Air, Frontier Airline het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Bloomington?

Doorgaans is Regionale luchthaven Centraal Illinois (BMI) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Bloomington vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Bloomington?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend: Regionale luchthaven Centraal Illinois (BMI)

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella