Rechtstreekse vlucht van Gemeentelijke luchthaven Clovis (CVN)

Reis naar 2 locaties met 1

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Gemeentelijke luchthaven Clovis

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
DFW Dallas en Fort Worth

1 vluchten per dag

1u 20m Toon Prijs
DEN Denver

1 vluchten per dag

1u 25m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Gemeentelijke luchthaven Clovis

Luchthavennaam Gemeentelijke luchthaven Clovis
Luchthaven (IATA) Code CVN
Stad Clovis
Land United-States (US)
Volledige locatie Gemeentelijke luchthaven Clovis
Breedtegraad 34.426730
Lengtegraad -103.078309
Toon op kaart Google maps

Clovis Municipal Airport-faciliteiten en -diensten

Clovis Municipal Airport bedient de stad Clovis en de omliggende regio en speelt een cruciale rol in het verbinden van de gemeenschap met andere delen van het land. De luchthaven staat bekend om haar effectieve diensten en faciliteiten en zorgt voor een gemakkelijke, comfortabele en veilige reiservaring voor al haar passagiers.

Terminaldiensten

 • Passagierslounges: De luchthaven is uitgerust met comfortabele lounges waar reizigers kunnen ontspannen terwijl ze wachten op hun vlucht. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar, zodat passagiers kunnen werken of zich kunnen vermaken.
 • Bagageservices: Clovis Municipal Airport biedt efficiënte bagageafhandelingsdiensten, waardoor de wachttijden voor het inchecken worden verkort en ophalen. Gevonden voorwerpen zijn ook gemakkelijk toegankelijk voor passagiers.
 • Autoverhuur en parkeren: Op de luchthaven zijn verschillende autoverhuurbedrijven actief voor gemakkelijk reizen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, zowel voor de korte als de lange termijn.

Operationele faciliteiten

 • Start- en landingsbanen: de luchthaven beschikt over goed onderhouden start- en landingsbanen die plaats bieden aan verschillende soorten vliegtuigen, waardoor veilige starts en landingen worden gegarandeerd.
 • Luchtverkeersleiding: De luchthaven is uitgerust met een moderne luchtverkeersleidingstoren en zorgt voor een gestroomlijnde vluchtstroom en handhaaft hoge veiligheidsnormen.
 • Onderhoudsdiensten: Onderhoudsfaciliteiten ter plaatse helpen bij de snelle reparatie en het onderhoud van vliegtuigen, waardoor stilstandtijden worden geminimaliseerd.

Zakelijke en algemene luchtvaartdiensten

 • Privécharterdiensten: Clovis Municipal Airport biedt privécharteropties voor zakenreizigers of mensen die op zoek zijn naar een meer persoonlijke vliegervaring.
 • Brandstofdiensten: De luchthaven biedt tankdiensten, waaronder Avgas- en Jet A-brandstof, voor alle soorten vliegtuigen.
 • Hangarruimte: Piloten kunnen profiteren van de hangarruimte bij Clovis voor het stallen van hun vliegtuigen. De opties variëren van spanbanden tot afgesloten hangars, waarbij wordt voldaan aan verschillende behoeften en voorkeuren.

Klantondersteuning en -services

 • Informatiebalie:
 • De luchthaveninformatiebalie helpt passagiers met vragen over vluchtschema's, luchthavenvoorzieningen, lokaal vervoer en meer.
 • Vergaderruimtes: Voor zakenreizigers zijn er vergaderruimtes beschikbaar die worden geboekt voor conferenties of privégesprekken voor of na vluchten.

Veiligheid en beveiliging

Het garanderen van de veiligheid van zijn passagiers is een topprioriteit op Clovis Municipal Airport. Er zijn uitgebreide beveiligingsmaatregelen getroffen, waaronder strenge screeningprocessen en bewakingssystemen. Veiligheidsprotocollen worden strikt gevolgd en de hulpdiensten staan altijd paraat in geval van een incident.


Gemeentelijke luchthaven Clovis Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Gemeentelijke luchthaven Clovis toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Gemeentelijke luchthaven Clovis geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, CVN.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Gemeentelijke luchthaven Clovis?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Gemeentelijke luchthaven Clovis en Denver International Airport (DEN) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 1h 25m beslaat.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Gemeentelijke luchthaven Clovis?

Reizigers die vertrekken vanaf Gemeentelijke luchthaven Clovis hebben de keuze uit 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Key Lime Ai het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Clovis?

Reizigers die vertrekken vanuit Clovis geven vaak de voorkeur aan Gemeentelijke luchthaven Clovis (CVN) vanwege de gunstige ligging.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Clovis?

In de omgeving van Clovis zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella