Non-stop vlucht van Columbia Metropolitan Airport (CAE)

Reis naar 8 locaties met 3

Essentiële details betreffende Columbia Metropolitan Airport

Luchthavennaam Columbia Metropolitan Airport
Luchthaven (IATA) Code CAE
Stad West-Colombia
Land United-States (US)
Volledige locatie Columbia Metropolitan Airport
Breedtegraad 33.941917
Lengtegraad -81.122002
Website Columbiaairport.com
Toon op kaart Google maps
Columbia Metropolitan Airport
Columbia Metropolitan Airport
Columbia Metropolitan Airport
Columbia Metropolitan Airport
Columbia Metropolitan Airport
Columbia Metropolitan Airport

Columbia Metropolitan Airport

Faciliteiten en diensten van Columbia Metropolitan Airport

Faciliteiten

 • Terminalgebouw: De Columbia Metropolitan Airport beschikt over een modern en ruim terminalgebouw, uitgerust met diverse voorzieningen en diensten om ervoor te zorgen een comfortabele reiservaring voor passagiers.
 • Vluchtpoorten: De luchthaven heeft verschillende vluchtpoorten om het vertrek en de aankomst van talrijke vluchten mogelijk te maken.
 • Bagageclaim: een aangewezen gebied binnen het terminalgebouw is gewijd aan bagageclaim en biedt passagiers een handige locatie om hun bagage bij aankomst op te halen.
 • Parkeerfaciliteiten: Columbia Metropolitan Airport biedt ruime parkeermogelijkheden voor reizigers, inclusief parkeerterreinen voor korte en lange termijn, evenals toegankelijke parkeerplaatsen voor personen met een handicap.
 • Veiligheidscontrolepunten: De luchthaven beschikt over efficiënte veiligheidscontrolepunten om de veiligheid en beveiliging van alle passagiers te garanderen.
 • Toiletruimtes en faciliteiten voor passagiers met handicap: De luchthaven biedt gemakkelijk toegankelijke toiletten en faciliteiten voor passagiers met een handicap.
 • Eten en drinken: Passagiers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan eetgelegenheden, waaronder restaurants, cafés en snackbars, om aan hun wensen te voldoen verlangens voor of na hun vlucht.
 • Winkels: De luchthaven beschikt over een scala aan winkels, die reizigers de mogelijkheid bieden om te winkelen, waaronder boekwinkels, cadeauwinkels en reisboetieks.

Diensten

 • Grondtransport: Columbia Metropolitan Airport biedt verschillende transportopties, zoals huurautodiensten, taxi's, shuttles en rideshares, om passagiers te helpen hun eindbestemming te bereiken.
 • Informatiebalie: Er is een informatiebalie beschikbaar in het terminalgebouw om passagiers te helpen met eventuele vragen, waaronder vluchtinformatie, routebeschrijvingen en algemene luchthaveninformatie.
 • Wi- Fi-connectiviteit: De luchthaven biedt gratis Wi-Fi-toegang in het hele terminalgebouw, zodat passagiers tijdens hun verblijf op de luchthaven verbonden kunnen blijven en op internet kunnen surfen.
 • Loungeruimtes: De luchthaven biedt comfortabele loungeruimtes waar passagiers kunnen ontspannen, tot rust komen of werk inhalen vóór hun vlucht.
 • Verloren en gevonden voorwerpen: In het geval van verloren of zoekgeraakte voorwerpen beschikt de luchthaven over een speciale verloren en gevonden dienst om passagiers te helpen bij het terughalen van hun bezittingen.
 • Geldautomaten en geldwisselkantoren: Voor passagiers die behoefte hebben aan contant geld of geldwisseldiensten, heeft de luchthaven gunstig gelegen geldautomaten en geldwisselbalies.
 • Eerste hulpdiensten: Er is opgeleid medisch personeel beschikbaar op de luchthaven om indien nodig medische basishulp en eerste hulp te verlenen.
 • Speciale diensten: Columbia Metropolitan Airport biedt speciale diensten voor passagiers met een handicap of specifieke behoeften, waaronder rolstoelbijstand en aangewezen parkeerplaatsen.

Columbia Metropolitan Airport Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Columbia Metropolitan Airport toegewezen IATA-code vertellen?

De code CAE is toegewezen aan Columbia Metropolitan Airport door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Columbia Metropolitan Airport is de langste aangeboden vlucht naar Dallas-Fort Worth International Airport (DFW), met een geschatte duur van 2h 59m aan boord van de Airbus A320.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Columbia Metropolitan Airport?

Een totaal van 3 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Columbia Metropolitan Airport, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: American Airlines, Delta Air Lines, United Airline

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit West-Colombia?

Doorgaans is Columbia Metropolitan Airport (CAE) de voorkeurskeuze voor reizigers uit West-Colombia vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van West-Colombia?

In de omgeving van West-Colombia zijn er 2 luchthaven(s): Columbia Metropolitan Airport (CAE), Regionale luchthaven Columbia (COU)

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella