Vluchten met vertrek vanaf Dawson Community Airport (GDV)

Non-stop vluchten naar 1 bestemmingen met 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Dawson Community Airport

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
BIL Facturen

2 vluchten per dag

1u 22m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Dawson Community Airport

Luchthavennaam Dawson Community Airport
Luchthaven (IATA) Code GDV
Stad Glenduik
Land United-States (US)
Volledige locatie Dawson Community Airport
Breedtegraad 47.138889
Lengtegraad -104.806944
Toon op kaart Google maps

Faciliteiten en diensten van Dawson Community Airport

De Dawson Community Airport, gelegen in Dawson, is een cruciaal transportknooppunt dat de gemeenschap en omliggende regio's bedient. Het is uitgerust met moderne faciliteiten en biedt een scala aan diensten en zorgt voor een gemakkelijke en efficiënte ervaring voor zowel passagiers als vliegtuigexploitanten.

Faciliteiten

  • Terminalgebouw: De luchthaven beschikt over een goed onderhouden terminalgebouw dat een comfortabele en gastvrije sfeer biedt voor passagiers. Binnen vinden reizigers ticketbalies, bagageafhaalruimtes en wachtlounges uitgerust met voorzieningen zoals zitplaatsen, verkoopautomaten en toiletfaciliteiten.
  • Startbaan: De luchthaven beschikt over een waterput -verharde landingsbaan geschikt voor kleine tot middelgrote vliegtuigen. Regelmatig onderhoud zorgt voor een optimale staat, waardoor veilig opstijgen en landen mogelijk is.
  • Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel kort als lang gebruik, waardoor passagiers gemakkelijk toegang hebben.
  • Hangarfaciliteiten: Dawson Community Airport biedt hangarfaciliteiten voor de opslag en het onderhoud van privévliegtuigen. Deze faciliteiten zijn uitgerust met de nodige nutsvoorzieningen en veiligheidsmaatregelen om de veiligheid en het behoud van vliegtuigen te garanderen.
  • Huurautodiensten: Passagiers kunnen gemakkelijk auto's huren via verschillende verhuurbedrijven in de terminal gebouw. Dit zorgt voor flexibiliteit en transportgemak bij aankomst, waardoor bezoekers de regio in hun eigen tempo kunnen verkennen.

Services

  • Vluchtoperaties: De luchthaven biedt plaats aan zowel commerciële als algemene luchtvaartvluchten. Passagiers hebben toegang tot meerdere luchtvaartmaatschappijen die lijnvluchten aanbieden naar verschillende bestemmingen, die Dawson verbinden met andere grote landelijke hubs.
  • Gronddiensten: Gronddiensten zijn beschikbaar om passagiers te helpen met hun reisbehoeften. Deze omvatten bagageafhandeling, rolstoelassistentie en informatiebalies bemand door vriendelijk en bekwaam personeel.
  • Eten en drinken: Er zijn verschillende eetgelegenheden beschikbaar in het terminalgebouw, variërend van cafés tot full-service restaurants. Reizigers kunnen genieten van een maaltijd of een snack voordat ze aan boord van hun vlucht gaan.
  • Retail: De luchthaven beschikt over een verscheidenheid aan winkels, waaronder belastingvrije winkels, cadeauwinkels en gemakswinkels. winkels. Passagiers kunnen souvenirs, reisbenodigdheden en belastingvrije artikelen kopen.
  • Faciliteiten voor gehandicapten: Dawson Community Airport streeft ernaar toegankelijke faciliteiten te bieden voor personen met een handicap. Aangewezen parkeerplaatsen, rolstoelhellingen en toegankelijke toiletten zorgen voor gelijke kansen voor alle passagiers.

Over het geheel genomen biedt Dawson Community Airport moderne faciliteiten en een scala aan diensten om de reiservaring voor zowel passagiers als passagiers te verbeteren. vliegtuigexploitanten. De goed onderhouden en efficiënte luchthaven draagt bij aan het gemak van toegang tot de gemeenschap en de regio, waardoor connectiviteit en economische groei worden bevorderd.


Dawson Community Airport Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Dawson Community Airport toegewezen IATA-code vertellen?

De code GDV is toegewezen aan Dawson Community Airport door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Dawson Community Airport is de langste aangeboden vlucht naar , met een geschatte duur van aan boord van de .

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Dawson Community Airport?

Reizigers die vertrekken vanaf Dawson Community Airport hebben de keuze uit 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Cape Ai het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Glenduik?

Doorgaans is Dawson Community Airport (GDV) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Glenduik vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Glenduik?

In de omgeving van Glenduik zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella