Vluchten met vertrek vanaf Luchthaven Dillingham (DLG)

Non-stop vluchten naar 2 bestemmingen met 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks Vertrekschema op Luchthaven Dillingham

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
AKN Koning Zalm

1 vluchten per dag

0u 36m Toon Prijs
ANC Ankerplaats

1 vluchten per dag

1u 4m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Luchthaven Dillingham

Luchthavennaam Luchthaven Dillingham
Luchthaven (IATA) Code DLG
Stad Dillingham
Land United-States (US)
Volledige locatie Luchthaven Dillingham
Breedtegraad 59.045420
Lengtegraad -158.503901
Toon op kaart Google maps

Dillingham Airport Faciliteiten en Diensten

Een kort overzicht

Dillingham Airport, gelegen in Dillingham, Alaska, is een belangrijk transportknooppunt dat de gemeenschappen van Bristol Bay en de omliggende gebieden bedient. De luchthaven biedt zowel commerciële als algemene luchtvaartdiensten, draagt aanzienlijk bij aan de lokale economie en biedt verschillende voorzieningen voor het gemak van passagiers.

Terminalfaciliteiten

 • Het moderne terminalgebouw van Dillingham Airport biedt een comfortabele en gastvrije omgeving voor reizigers.
 • Passagiers kunnen ticketbalies, bagageafhaalruimtes en wachtlounges op een gunstige locatie vinden.
 • De terminal is uitgerust met gratis Wi-Fi, waardoor passagiers verbonden kunnen blijven terwijl ze op hun vlucht wachten.
 • Toiletfaciliteiten zijn overal in de terminal beschikbaar.
 • Reizigers kunnen ook eet- en drinkgelegenheden vinden in de terminal, waaronder cafés en verkoopautomaten automaten, die verfrissingen bieden aan degenen die wachten of tussen vluchten door.

Grondvervoer

 • Dillingham Airport biedt verschillende mogelijkheden voor vervoer over land om gemakkelijke toegang van en naar de luchthaven te vergemakkelijken luchthaven.
 • Er zijn taxi's te huur, die passagiers een handig vervoermiddel bieden om hun bestemming te bereiken.
 • Er zijn ook autoverhuurdiensten beschikbaar op de luchthaven, zodat reizigers hun eigen voertuigen tijdens hun verblijf.
 • Bovendien bieden verschillende hotels in de omgeving pendeldiensten van en naar de luchthaven, waardoor ze een gemakkelijke transfer voor hun gasten garanderen.

Vluchtdiensten

 • Dillingham Airport wordt goed bediend door zowel commerciële lijnluchtvaartmaatschappijen als algemene luchtvaartmaatschappijen.
 • Commerciële luchtvaartmaatschappijen bieden regelmatige vluchten aan van en naar grote steden in Alaska, zoals Anchorage en Nome.
 • Algemene luchtvaartdiensten omvatten vliegtuigonderhoud, tanken en parkeerfaciliteiten.
 • De luchthaven beschikt ook over een vaste basisoperator (FBO) die diensten aanbiedt voor privé- en chartervluchten, inclusief hangar huuraccommodaties en passagiersvoorzieningen.

Andere voorzieningen

 • Voor het gemak van reizigers biedt Dillingham Airport voldoende parkeerplaatsen in de buurt van het terminalgebouw.
 • Passagiers kunnen ook nuttige informatie vinden bij de informatiebalie van de luchthaven, met details over vluchten, lokale bezienswaardigheden en nabijgelegen accommodaties.
 • Dillingham Airport bevordert de toegankelijkheid en inclusiviteit door faciliteiten en diensten aan te bieden voor reizigers met een handicap, zorgen voor een comfortabele ervaring voor iedereen.

Dillingham Airport, met zijn moderne faciliteiten en diensten, fungeert als een essentieel knooppunt dat Bristol Bay en aangrenzende gemeenschappen verbindt met de rest van Alaska en daarbuiten. De toewijding van de luchthaven aan passagierscomfort, een scala aan transportmogelijkheden en diverse andere voorzieningen maken het een betrouwbare en handige toegangspoort voor zowel commerciële als algemene luchtvaartreizigers.


Luchthaven Dillingham Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Luchthaven Dillingham toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchthaven Dillingham geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, DLG.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Luchthaven Dillingham?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Luchthaven Dillingham en Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 1h 30m beslaat.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Luchthaven Dillingham?

Een totaal van 2 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Luchthaven Dillingham, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: Alaska Airline

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Dillingham?

Reizigers die vertrekken vanuit Dillingham geven vaak de voorkeur aan Luchthaven Dillingham (DLG) vanwege de gunstige ligging.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Dillingham?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella