Vluchten met vertrek vanaf Internationale luchthaven Douala (DLA)

Reis naar 19 locaties met 17

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Internationale luchthaven Douala

Essentiële details betreffende Internationale luchthaven Douala

Luchthavennaam Internationale luchthaven Douala
Luchthaven (IATA) Code DLA
Stad Douala
Land Cameroon (CM)
Volledige locatie Internationale luchthaven Douala
Breedtegraad 4.013460
Lengtegraad 9.717018
Toon op kaart Google maps

Douala International Airport Faciliteiten en Diensten

Douala International Airport is de grootste en drukste luchthaven in Kameroen en dient als de belangrijkste toegangspoort voor internationale en binnenlandse vliegreizen in het land. Met haar moderne faciliteiten en een breed scala aan diensten wil de luchthaven passagiers een comfortabele en efficiënte reiservaring bieden.

Faciliteiten

Terminals

 • Douala International Airport beschikt over één terminalgebouw dat geschikt is voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.
 • De terminal is ontworpen om een groot aantal passagiers te verwerken en is uitgerust met moderne faciliteiten en voorzieningen.

Belastingvrij winkelen

 • Passagiers kunnen genieten van een verscheidenheid aan belastingvrije winkels met een scala aan producten, zoals cosmetica, parfums, elektronica en lokale ambachten.
 • Het belastingvrije gebied omvat ook verschillende restaurants en cafés waar passagiers kunnen ontspannen en genieten van een maaltijd of een snelle snack voor of na hun vlucht.

Lounges

 • Douala International Airport biedt lounges voor zowel binnenlandse als internationale passagiers.
 • De lounges bieden een comfortabele en rustige omgeving waar reizigers kunnen ontspannen, werken of zich kunnen opfrissen voor hun vlucht.
 • Passagiers kunnen genieten van gratis hapjes en drankjes, snelle Wi-Fi-toegang en een selectie kranten en tijdschriften.

Parkeren

 • De luchthaven biedt zowel korte als lange termijn parkeermogelijkheden voor het gemak van passagiers.
 • Beveiligde parkeerfaciliteiten zijn beschikbaar met 24/7 bewaking om de veiligheid van voertuigen te garanderen.

Services

Passagiersassistentie

 • Een toegewijd team van medewerkers is overal op de luchthaven beschikbaar om passagiers te helpen met eventuele vragen of zorgen.
 • Passagiers die speciale assistentie nodig hebben, zoals rolstoeltoegang of medische hulp, kunnen deze diensten vooraf of bij aankomst regelen.

Bagagediensten

 • De luchthaven biedt bagagediensten, waaronder trolleys en bagageverpakking, om een soepele en veilige bagageafhandeling te vergemakkelijken.
 • Er zijn loketten voor verloren en gevonden voorwerpen beschikbaar waar passagiers verloren of beschadigde bagage kunnen melden.

Bank- en valutawissel

 • Verschillende geldautomaten en wisselkantoren zijn gunstig gelegen in de luchthaventerminal.
 • Passagiers hebben toegang tot bankdiensten, kunnen contant geld opnemen of geld wisselen om er zeker van te zijn een zorgeloze ervaring.

Medische faciliteiten

 • Douala International Airport beschikt over medische faciliteiten, waaronder een EHBO-kliniek en gekwalificeerd medisch personeel, om tegemoet te komen aan eventuele medische noodgevallen of kleine medische behoeften van passagiers.

Vervoer

 • Taxi's en autoverhuurdiensten zijn direct beschikbaar op de luchthaven voor passagiers die vervoer nodig hebben naar hun eindbestemming bestemmingen.

Douala International Airport geeft prioriteit aan het comfort en gemak van haar passagiers door een breed scala aan faciliteiten en diensten aan te bieden. Van belastingvrije winkels en lounges tot assistentie aan passagiers en medische voorzieningen: de luchthaven streeft ernaar een naadloze reiservaring te garanderen voor alle reizigers die de luchthaven passeren.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Internationale luchthaven Douala toegewezen IATA-code vertellen?

De code DLA is toegewezen aan Internationale luchthaven Douala door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Internationale luchthaven Douala is de langste aangeboden vlucht naar Istanbul Airport (IST), met een geschatte duur van 6h 55m aan boord van de Airbus A330-300.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Internationale luchthaven Douala?

Reizigers die vertrekken vanaf Internationale luchthaven Douala hebben de keuze uit 17 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Camair-Co, Afrijet, Air France, ASKY Airlines, RwandAi het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Douala?

Reizigers die vertrekken vanuit Douala geven vaak de voorkeur aan Internationale luchthaven Douala (DLA) vanwege de gunstige ligging.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Douala?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella