Rechtstreekse vlucht van Internationale luchthaven Enrique Malek (DAV)

Non-stop vluchten naar 1 bestemmingen via 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks Vertrekschema op Internationale luchthaven Enrique Malek

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
PTY Panama Stad

1-2 vluchten per dag

1u 0m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Internationale luchthaven Enrique Malek

Luchthavennaam Internationale luchthaven Enrique Malek
Luchthaven (IATA) Code DAV
Stad David
Land Panama (PA)
Volledige locatie Internationale luchthaven Enrique Malek
Breedtegraad 8.391204
Lengtegraad -82.431822
Toon op kaart Google maps

Enrique Malek International Airport Faciliteiten en Diensten

De Enrique Malek International Airport is een belangrijk transportknooppunt in David, de hoofdstad van de provincie Chiriqui in Panama. De luchthaven fungeert als een belangrijke toegangspoort tot de prachtige regio Chiriqui en aangrenzende gebieden en biedt een scala aan faciliteiten en diensten om passagiers een vlotte en probleemloze reiservaring te garanderen.

Terminalfaciliteiten

De luchthaven beschikt over een modern en goed uitgerust terminalgebouw, dat reizigers een comfortabele en handige ervaring biedt. Enkele van de belangrijkste faciliteiten in de terminal zijn:

 • Incheckbalies: Passagiers kunnen eenvoudig inchecken voor hun vluchten bij de verschillende balies die beschikbaar zijn in de terminal.
 • Winkels: er is een verscheidenheid aan winkels aanwezig, waar u belastingvrij kunt winkelen, souvenirs, elektronica en meer kunt kopen.
 • Restaurants en cafés: reizigers kunnen ontspannen en genieten van een scala aan heerlijke eet- en drinkgelegenheden voor of na hun vlucht.
 • Geldautomaten en geldwisseldiensten: Er zijn verschillende geldautomaten en geldwisseldiensten beschikbaar in de terminal voor het gemak van de passagiers.
 • Bagagediensten: de luchthaven biedt bagageverpakking en -opslag faciliteiten om de veiligheid en beveiliging van de bezittingen van passagiers te garanderen.
 • Lounges: Passagiers hebben toegang tot comfortabele lounges waar ze kunnen ontspannen, werken of zich kunnen opfrissen.

Grond Vervoer

Enrique Malek International Airport biedt verschillende transportmogelijkheden over land om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van reizigers. Deze omvatten:

 • Taxi's: taxi's zijn direct beschikbaar op de luchthaven en bieden een gemakkelijke manier om uw bestemming te bereiken.
 • Autoverhuur: verschillende gerenommeerde autoverhuurbedrijven zijn actief op de luchthaven. luchthaven, die opties biedt voor degenen die liever zelf rijden.
 • Shuttlediensten: Pendeldiensten zijn beschikbaar voor specifieke hotels en populaire bestemmingen en bieden een kosteneffectieve transportoplossing.

Luchthavendiensten

Passagiers kunnen profiteren van verschillende diensten die door de luchthaven worden aangeboden om hun reiservaring te verbeteren:

 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi is overal beschikbaar luchthaven, waardoor passagiers verbonden kunnen blijven.
 • Speciale assistentie: de luchthaven biedt speciale assistentiediensten voor passagiers met een handicap of mobiliteitsproblemen.
 • Verloren en gevonden voorwerpen: in geval van kwijtgeraakte bezittingen, Er is een speciale afdeling gevonden en gevonden voorwerpen beschikbaar om passagiers te helpen.
 • Informatiebalie: De luchthaven heeft een informatiebalie waar reizigers informatie kunnen krijgen over hun vluchten, luchthavenfaciliteiten en lokale voorzieningen.
 • Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel korte als lange termijn parkeerbehoeften.

Met zijn moderne faciliteiten en een scala aan diensten streeft Enrique Malek International Airport ernaar een aangename en efficiënte reiservaring voor al haar passagiers. Van comfortabele terminalvoorzieningen tot handige mogelijkheden voor vervoer over land: de luchthaven zorgt ervoor dat met de grootst mogelijke zorg en efficiëntie aan de behoeften van reizigers wordt voldaan.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Internationale luchthaven Enrique Malek toegewezen IATA-code vertellen?

De code DAV is toegewezen aan Internationale luchthaven Enrique Malek door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Internationale luchthaven Enrique Malek is de langste aangeboden vlucht naar Tocumen International Airport (PTY), met een geschatte duur van 1h 4m aan boord van de Boeing 737-700 Passenger.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Internationale luchthaven Enrique Malek?

Reizigers die vertrekken vanaf Internationale luchthaven Enrique Malek hebben de keuze uit 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Air Panama, Copa Airline het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit David?

Reizigers die vertrekken vanuit David geven vaak de voorkeur aan Internationale luchthaven Enrique Malek (DAV) vanwege de gunstige ligging.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van David?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella