Vluchtspecials van Luchthaven Evelio Javier (EUQ)

Reis naar 1 locaties met 1

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Luchthaven Evelio Javier

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
MNL Metro Manilla

1 vluchten per dag

1u 20m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Luchthaven Evelio Javier

Luchthavennaam Luchthaven Evelio Javier
Luchthaven (IATA) Code EUQ
Stad San José de Buenavista
Land Philippines (PH)
Volledige locatie Luchthaven Evelio Javier
Breedtegraad 10.768047
Lengtegraad 121.932378
Toon op kaart Google maps

Evelio Javier Airport Faciliteiten en Diensten

Evelio Javier Airport, ook bekend als Antique Airport, is een kleine binnenlandse luchthaven gelegen in de gemeente San Jose de Buenavista, Antique, Filipijnen. Ondanks zijn omvang biedt de luchthaven een scala aan faciliteiten en diensten om een gemakkelijke en comfortabele ervaring voor reizigers te garanderen.

Terminalfaciliteiten

 • Incheckbalies: Evelio Javier Airport heeft verschillende incheckbalies waar passagiers gemakkelijk hun procedures voorafgaand aan de vlucht kunnen voltooien.
 • Bagageclaim: de luchthaven beschikt over een speciale ruimte waar passagiers hun ingecheckte bagage bij aankomst kunnen ophalen.
 • Toiletten: Schone en goed onderhouden toiletten zijn overal in de terminal beschikbaar voor het gemak van reizigers.
 • Wachtruimtes: Er zijn comfortabele zitgedeeltes aanwezig waar passagiers kunnen ontspannen voor hun vlucht.
 • Detailhandel en dineren: Er zijn een paar kleine winkels en eetgelegenheden aanwezig in de terminal, waar een selectie snacks, drankjes en souvenirs wordt aangeboden.

Luchthavendiensten

 • Vluchtinformatie: Informatieborden met vluchtgegevens en aankondigingen helpen passagiers op de hoogte te blijven van hun vertrek- en aankomsttijden.
 • Lost and Found: In geval van verloren voorwerpen op het luchthaventerrein is er een speciale Lost and Found-balie beschikbaar om passagiers te helpen bij het terugvinden van hun bezittingen.
 • Medische hulp: In de terminal bevindt zich een EHBO-post, die medische basishulp biedt aan passagiers die dit nodig hebben.
 • Vervoer: de luchthaven biedt verschillende transportmogelijkheden, waaronder taxi's en shuttlediensten, zodat passagiers hun gewenste bestemming kunnen bereiken.
 • Parkeren: Er zijn handige parkeerfaciliteiten beschikbaar voor passagiers die ervoor kiezen om naar de luchthaven te rijden.

Toegankelijkheid en speciale assistentie

 • Toegankelijke toiletten: De luchthaven beschikt over toegankelijke toiletten voor passagiers met een handicap of mobiliteitsproblemen.
 • Toegankelijkheid voor rolstoelen: Rolstoelen zijn op aanvraag beschikbaar, mits hulp voor passagiers met beperkte mobiliteit.
 • Bijstand voor ouderen en kinderen: medewerkers zijn getraind om speciale hulp te bieden aan oudere reizigers en mensen met jonge kinderen.
 • Instappen met prioriteit: instappen met voorrang wordt aangeboden voor passagiers die extra tijd of hulp nodig hebben om aan boord van het vliegtuig te gaan.

Evelio Javier Airport is misschien klein van formaat, maar biedt een scala aan faciliteiten en diensten om een comfortabel en probleemloos verblijf te garanderen ervaring voor zijn passagiers. De terminalfaciliteiten van de luchthaven, waaronder incheckbalies, bagageafhaalruimtes, toiletten, wachtruimtes en winkels en eetgelegenheden, spelen in op de behoeften van reizigers. Daarnaast biedt de luchthaven verschillende diensten, zoals vluchtinformatie, hulp bij verloren en gevonden voorwerpen, medische hulp, transportmogelijkheden en parkeerfaciliteiten. Het geeft ook prioriteit aan toegankelijkheid en speciale assistentie, door toegankelijke toiletten, rolstoeltoegankelijkheid, ondersteuning voor senioren en kinderen en instappen met voorrang aan te bieden. Of u nu vertrekt of aankomt op de luchthaven Evelio Javier, u kunt een prettige reis verwachten dankzij de aangeboden faciliteiten en diensten.


Luchthaven Evelio Javier Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Luchthaven Evelio Javier toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchthaven Evelio Javier geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, EUQ.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Luchthaven Evelio Javier?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Luchthaven Evelio Javier en geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer beslaat.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Luchthaven Evelio Javier?

Reizigers die vertrekken vanaf Luchthaven Evelio Javier hebben de keuze uit 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Philippine Airline het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit San José de Buenavista?

Doorgaans is Luchthaven Evelio Javier (EUQ) de voorkeurskeuze voor reizigers uit San José de Buenavista vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van San José de Buenavista?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella