Rechtstreekse vlucht van Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg (GSP)

Rechtstreekse vluchten naar 22 bestemmingen worden verzorgd door 8 luchtvaartmaatschappijen.

Essentiële details betreffende Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg

Luchthavennaam Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg
Luchthaven (IATA) Code GSP
Stad Groenville
Land United-States (US)
Volledige locatie Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg
Breedtegraad 34.895901
Lengtegraad -82.217234
Website Gspairport.com
Toon op kaart Google maps
Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg
Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg
Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg
Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg
Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg
Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg

Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg

Faciliteiten en diensten van de internationale luchthaven Greenville-Spartanburg

De internationale luchthaven Greenville-Spartanburg, gelegen in de regio Upstate van South Carolina, fungeert als een belangrijk transportknooppunt voor zowel binnenlandse als internationale reizigers. Met zijn indrukwekkende faciliteiten en een breed scala aan diensten garandeert de luchthaven een naadloze en gemakkelijke reiservaring voor passagiers.

Terminalfaciliteiten

 • De luchthaven beschikt over een moderne en ruime terminal gebouw, gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen.
 • Passagiers kunnen in de hele terminal genieten van gratis Wi-Fi, zodat ze tijdens hun bezoek verbonden en productief kunnen blijven.
 • Er zijn meerdere eetgelegenheden beschikbaar, variërend van snelle snacks om mee te nemen tot restaurants met een verscheidenheid aan gerechten.
 • Goed onderhouden toiletten en babyverschoonfaciliteiten bevinden zich verspreid over de terminal voor het gemak van alle reizigers.
 • Reizigers kunnen profiteren van verschillende winkels, die een ruime keuze aan koopwaar aanbieden, waaronder reisbenodigdheden, kleding, boeken en souvenirs.

Diensten

 • Greenville-Spartanburg International Airport biedt een scala aan diensten om een comfortabele en probleemloze reis voor passagiers met beperkte mobiliteit te garanderen. Rolstoelen en assistentie zijn direct beschikbaar, en toegewijde medewerkers zijn opgeleid om ondersteuning te bieden op de hele luchthaven.
 • Passagiers hebben toegang tot geldwisseldiensten binnen de terminal, waardoor het voor internationale reizigers gemakkelijk wordt om voor of na hun verblijf geld te wisselen. reis.
 • Zakenreizigers kunnen profiteren van de executive lounges van de luchthaven, uitgerust met comfortabele stoelen, werkstations en gratis hapjes en drankjes.
 • Voor gezinnen die met kinderen reizen, biedt de luchthaven speciale speelplekken om de kleintjes te vermaken.
 • Reizigers met huisdieren kunnen profiteren van huisdieropvangruimtes die gunstig gelegen zijn op het luchthaventerrein.

Vervoer

 • De luchthaven biedt een verscheidenheid aan vervoersmogelijkheden, waaronder autoverhuur, taxi's en diensten voor het delen van ritten, waardoor passagiers de flexibiliteit en het gemak hebben om hun bestemming te bereiken.
 • Openbaar vervoersdiensten zijn ook beschikbaar, waardoor passagiers verbinding kunnen maken met nabijgelegen steden met behulp van bus- of shuttlediensten.

Veiligheid en douane

 • Greenville-Spartanburg International Airport geeft prioriteit aan de veiligheid en beveiliging van haar passagiers. Er zijn geavanceerde veiligheidsmaatregelen getroffen om een veilige omgeving in de hele terminal te garanderen.
 • De luchthaven beschikt over efficiënte douane- en immigratiefaciliteiten om de in- en uitreisprocessen voor internationale reizigers te versnellen.

Met zijn ultramoderne faciliteiten en uitgebreide dienstenaanbod streeft Greenville-Spartanburg International Airport ernaar om alle passagiers een prettige en gemakkelijke reiservaring te bieden. Van moderne terminalvoorzieningen tot assistentie voor passagiers met beperkte mobiliteit: de luchthaven heeft alles in huis om een vlotte en plezierige reis te garanderen.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg toegewezen IATA-code vertellen?

De code GSP is toegewezen aan Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg en Denver International Airport (DEN) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 3h 36m beslaat.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg?

Een totaal van 8 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: American Airlines, Delta Air Lines, United Airlines, Southwest Airlines, Silver Airway

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Groenville?

Doorgaans is Internationale luchthaven Greenville-Spartanburg (GSP) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Groenville vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Groenville?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella