Non-stop vlucht van Luchthaven Kalat (KBH)

Reis naar 1 locaties met 1

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Luchthaven Kalat

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
MWZ Mwanza

1 vluchten per dag

0u 40m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Luchthaven Kalat

Luchthavennaam Luchthaven Kalat
Luchthaven (IATA) Code KBH
Stad Kalat
Land Pakistan (PK)
Volledige locatie Luchthaven Kalat
Breedtegraad 27.796969
Lengtegraad 66.639285
Toon op kaart Google maps

Faciliteiten en diensten van Kalat Airport

Inleiding

Kalat Airport, gelegen in de stad Kalat in Balochistan, Pakistan, biedt een scala aan faciliteiten en diensten om een comfortabel en gemakkelijk verblijf te garanderen ervaring voor reizigers. In dit artikel worden enkele van de belangrijkste kenmerken van de luchthaven belicht, waardoor het een essentiële hulpbron is voor degenen die overwegen de faciliteit te gebruiken.

Faciliteiten

 • Terminal: Kalat Airport beschikt over een moderne, ruim terminalgebouw uitgerust met comfortabele zitplaatsen en ruime wachtruimtes.
 • Parkeren: De luchthaven biedt voldoende parkeerplaatsen voor zowel kort als lang gebruik, waardoor het gemak wordt gewaarborgd van reizigers die hun voertuig moeten achterlaten de luchthaven.
 • Toiletruimtes: Goed onderhouden toiletten zijn overal in het terminalgebouw beschikbaar voor het gemak van de passagiers.
 • Eten en drinken: De luchthaven herbergt een verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden, waar zowel lokale als internationale gerechten, tegemoetkomend aan de uiteenlopende smaak van reizigers.
 • Winkelen: Er zijn belastingvrije winkels en winkels aanwezig in de terminal, die een scala aan producten aanbieden, waaronder souvenirs, kleding, elektronica en benodigdheden.
 • Geldautomaten en wisselkantoren: Om financiële transacties te vergemakkelijken, zijn geldautomaten en wisselkantoren gunstig gelegen op de luchthaven.

Diensten

 • Vluchtinformatie: Informatie over aankomst en vertrek is eenvoudig toegankelijk via vluchtdisplaymonitors die verspreid over de terminal staan.
 • Bagageafhandeling: Efficiënte bagageafhandelingsdiensten zorgen ervoor dat de bagage van reizigers veilig van en naar het vliegtuig wordt vervoerd.
 • Beveiliging: Kalat Airport handhaaft een hoog beveiligingsniveau met toegewijd personeel, bagagecontrole en uitgebreide bewakingssystemen.
 • Medische voorzieningen: in geval van medische noodgevallen biedt de luchthaven eerste hulp diensten en toegang tot medische professionals.
 • Catering voor speciale behoeften: De luchthaven geeft prioriteit aan toegankelijkheid voor reizigers met een handicap, met rolstoelbijstand en gespecialiseerde faciliteiten die op aanvraag beschikbaar zijn.
 • Vervoer: Verschillende transportopties, inclusief taxi's en autoverhuurdiensten, zijn gemakkelijk bereikbaar buiten het terminalgebouw.

Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Luchthaven Kalat toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchthaven Kalat geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, KBH.

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Luchthaven Kalat is de langste aangeboden vlucht naar , met een geschatte duur van aan boord van de .

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Luchthaven Kalat?

Een totaal van 1 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Luchthaven Kalat, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: Precision Ai

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Kalat?

Reizigers die vertrekken vanuit Kalat geven vaak de voorkeur aan Luchthaven Kalat (KBH) vanwege de gunstige ligging.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Kalat?

In de omgeving van Kalat zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella