Rechtstreekse vlucht van Internationale luchthaven Kannur (CNN)

Non-stop vluchten naar 19 bestemmingen via 4 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Essentiële details betreffende Internationale luchthaven Kannur

Luchthavennaam Internationale luchthaven Kannur
Luchthaven (IATA) Code CNN
Stad Kannur
Land India (IN)
Volledige locatie Internationale luchthaven Kannur
Breedtegraad 11.914200
Lengtegraad 75.548600
Website Kannurairport.in
Toon op kaart Google maps

Faciliteiten en diensten van Kannur International Airport

Overzicht:

Kannur International Airport, gelegen in Kannur, Kerala, is een ultramoderne luchthaven die zowel binnenlandse als internationale vluchten. Het werd geopend in 2018 en heeft snel aan populariteit gewonnen onder reizigers vanwege de uitstekende faciliteiten en diensten. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende aanbiedingen van deze luchthaven, die bijdragen aan het comfort en gemak van haar passagiers.

Terminalfaciliteiten:

  • Ruim Wachtruimtes: De luchthaven biedt ruime zitplaatsen met comfortabele stoelen en banken in de wachtruimtes, waardoor een ontspannen sfeer voor reizigers wordt gegarandeerd.
  • Retail en restaurants: Kannur International Airport beschikt over een verscheidenheid aan winkels en eetgelegenheden. Passagiers kunnen souvenirs, mode en elektronica kopen of genieten van een maaltijd in een van de vele restaurants of cafés.
  • Bagageafhandeling: De luchthaven geeft prioriteit aan efficiënte bagageafhandeling om de bagageafhandeling te minimaliseren wachttijden voor passagiers. Er zijn overal in de terminal bagagewagens beschikbaar voor gemakkelijk transport.
  • Medische diensten: In geval van medische noodgevallen beschikt de luchthaven over een goed uitgerust medisch centrum met opgeleide professionals die klaar staan om te voorzien hulp en noodzakelijke medische zorg.
  • Kinderspeelruimte: Kannur International Airport erkent de behoeften van gezinnen die met kinderen reizen en biedt een speciale speelruimte uitgerust met speelgoed en activiteiten om kinderen bezig te houden tijdens wachttijden.

Bijkomende faciliteiten:

  • Parkeren: De luchthaven beschikt over parkeerplaatsen voor zowel korte als lange termijn beschikbaar voor het gemak van reizigers. Er zijn ook speciale parkeerterreinen voor mensen met een handicap.
  • Valutawissel en geldautomaten: Passagiers kunnen gemakkelijk hun geld wisselen of geld opnemen bij de geldautomaten in het terminalgebouw.
  • Lost and Found: Een speciale verloren en gevonden dienst helpt passagiers verloren voorwerpen terug te vinden. Er is een centraal bureau beschikbaar waar reizigers verloren bezittingen kunnen melden of informatie kunnen inwinnen over gevonden voorwerpen op de luchthaven.
  • Lounges: Voor degenen die op zoek zijn naar extra comfort en privacy, biedt de luchthaven exclusieve lounges waar reizigers kunnen ontspannen, genieten van gratis versnaperingen, toegang hebben tot gratis Wi-Fi en gebruik kunnen maken van andere voorzieningen.
  • Autoverhuur: Kannur International Airport biedt autoverhuurdiensten, zodat passagiers Huur gemakkelijk voertuigen voor hun verdere reizen.

Toegankelijkheid:

De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar met verschillende vervoerswijzen. Taxi's, bussen en privévoertuigen kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij goed verbonden wegennetwerken. Daarnaast biedt de luchthaven faciliteiten en assistentie aan passagiers met een handicap, waaronder toegankelijke toiletten, speciale parkeerplaatsen en opgeleid personeel om een vlotte reiservaring te garanderen.

Conclusie:

Over het geheel genomen Kannur International Airport streeft ernaar haar passagiers faciliteiten en diensten van wereldklasse te bieden. Of het nu gaat om de comfortabele wachtruimtes, de diverse winkel- en eetgelegenheden of het gemak van ondersteunende diensten, de luchthaven streeft ernaar de reiservaring voor iedereen die de gates passeert te verbeteren.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Internationale luchthaven Kannur toegewezen IATA-code vertellen?

De code CNN is toegewezen aan Internationale luchthaven Kannur door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Internationale luchthaven Kannur?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Internationale luchthaven Kannur en King Abdulaziz International Airport (JED) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 6h 30m beslaat.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Internationale luchthaven Kannur?

Reizigers die vertrekken vanaf Internationale luchthaven Kannur hebben de keuze uit 4 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij IndiGo, Air India Express, GoAir, Air Indi het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Kannur?

Reizigers die vertrekken vanuit Kannur geven vaak de voorkeur aan Internationale luchthaven Kannur (CNN) vanwege de gunstige ligging.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Kannur?

In de omgeving van Kannur zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella