Non-stop vlucht van Luchthaven Kanpur (KNU)

Reis naar 3 locaties met 2

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Luchthaven Kanpur

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
BOM Mumbai

1-2 vluchten per dag

2u 5m Toon Prijs
DEL Delhi

1 vluchten per dag

1u 10m Toon Prijs
BLR Bangalore

1 vluchten per dag

2u 15m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Luchthaven Kanpur

Luchthavennaam Luchthaven Kanpur
Luchthaven (IATA) Code KNU
Stad Kanpur
Land India (IN)
Volledige locatie Luchthaven Kanpur
Breedtegraad 26.403209
Lengtegraad 80.414208
Website Aai.aero
Toon op kaart Google maps

Kanpur Airport Faciliteiten en Diensten

Inleiding

Kanpur Airport, officieel bekend als Chakeri Air Force Station, is een binnenlandse luchthaven gelegen in Kanpur, Uttar Pradesh, India. Het dient als een belangrijke toegangspoort tot de stad Kanpur en de omliggende gebieden. Dit artikel geeft een overzicht van de verschillende faciliteiten en diensten die beschikbaar zijn op Kanpur Airport.

Terminalfaciliteiten

 • Incheckbalies: De luchthaven biedt speciale incheckbalies voor passagiers het incheckproces gemakkelijk kunnen voltooien.
 • Veiligheidscontrolepunten: Er zijn veiligheidscontrolepunten aanwezig om de veiligheid en beveiliging van passagiers en hun bagage te garanderen voordat ze aan boord van de vlucht gaan.
 • Lounges: Kanpur Airport biedt comfortabele lounges waar passagiers kunnen ontspannen en wachten op hun vlucht.
 • Restaurants en cafés: Er zijn verschillende eetgelegenheden beschikbaar op de luchthaven, die een verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden bieden voor verschillende smaken.
 • Winkelen: Passagiers kunnen genieten van winkeltherapie in de belastingvrije winkels en andere winkels op de luchthaven.
 • Geldautomaten en wisselkantoren: De luchthaven beschikt over geldautomaten en wisselkantoren om tegemoet te komen aan financiële behoeften van passagiers.

Vervoer

 • Taxi's en autoverhuur: Passagiers hebben de mogelijkheid om taxi's of auto's te huren vanaf de luchthaven om hun gewenste bestemming te bereiken.
 • Openbaar vervoer: Lokale bussen en autoriksja's zijn beschikbaar buiten de luchthaven voor passagiers die op zoek zijn naar kosteneffectievere vervoersopties.

Andere diensten

 • Wi-Fi: Kanpur Airport biedt gratis Wi-Fi-toegang in het hele terminalgebouw, zodat passagiers verbonden kunnen blijven.
 • Medische voorzieningen: De luchthaven beschikt over medische basisvoorzieningen om eventuele medische noodgevallen af te handelen die zich kunnen voordoen.
 • Lost and Found: Er is een speciaal loket voor verloren en gevonden voorwerpen waar passagiers verloren voorwerpen kunnen melden of verloren bezittingen kunnen ophalen.
 • Speciale assistentie: de luchthaven biedt gespecialiseerde diensten voor passagiers met een handicap of mensen die extra hulp nodig hebben.

De faciliteiten en diensten op Kanpur Airport zijn bedoeld om de reiservaring van passagiers te verbeteren door gemak, comfort en essentiële voorzieningen te bieden. Met zijn scala aan terminalfaciliteiten, transportopties en aanvullende diensten zorgt Kanpur Airport voor een vlotte en plezierige reis voor reizigers die de stad Kanpur bezoeken.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Luchthaven Kanpur toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchthaven Kanpur geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, KNU.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Luchthaven Kanpur?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Luchthaven Kanpur en Sahar International Airport (BOM) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 2h 20m beslaat.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Luchthaven Kanpur?

Reizigers die vertrekken vanaf Luchthaven Kanpur hebben de keuze uit 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij IndiGo, SpiceJe het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Kanpur?

Reizigers die vertrekken vanuit Kanpur geven vaak de voorkeur aan Luchthaven Kanpur (KNU) vanwege de gunstige ligging.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Kanpur?

In de omgeving van Kanpur zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella