Rechtstreekse vlucht van Kingscote luchthaven (KGC)

Reis naar 1 locaties met 1

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Kingscote luchthaven

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
ADL Adelaide

2 vluchten per dag

0u 40m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Kingscote luchthaven

Luchthavennaam Kingscote luchthaven
Luchthaven (IATA) Code KGC
Stad Kingscote
Land Australia (AU)
Volledige locatie Kingscote luchthaven
Breedtegraad -35.709004
Lengtegraad 137.523056
Toon op kaart Google maps

Kingscote Airport-faciliteiten en -diensten

Kingscote Airport, gelegen op Kangaroo Island in Zuid-Australië, is het belangrijkste luchtvaartknooppunt voor toegang tot de unieke attracties van het eiland. De luchthaven biedt essentiële faciliteiten en diensten aan zowel binnenlandse reizigers als internationale bezoekers en zorgt voor een comfortabele en efficiënte reiservaring. Hieronder vindt u de gedetailleerde kenmerken die passagiers kunnen verwachten tijdens hun overstap op Kingscote Airport:

Terminalvoorzieningen

 • Incheckservices: De luchthaven heeft een soepel en gestroomlijnd incheckproces met vriendelijk personeel om passagiers te helpen.
 • Bagageservices: Kingscote Airport is uitgerust met basisfaciliteiten voor bagageafhandeling en zorgt ervoor dat uw bezittingen vanaf het inchecken worden verzorgd binnen om u op te halen.
 • Wachtlounge: Er is een comfortabele wachtruimte beschikbaar voor passagiers voordat ze aan boord gaan, met zitplaatsen en voldoende ruimte.

Vervoersverbindingen

 • Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven hebben bureaus op de luchthaven, waardoor het voor passagiers gemakkelijk is om bij aankomst een voertuig te huren.
 • Taxidiensten: Buiten de terminal is een betrouwbare taxiservice beschikbaar, die gemakkelijke toegang biedt tot verschillende locaties op Kangaroo Island.
 • Shuttlebussen: voor degenen die de voorkeur geven aan openbaar vervoer, er kunnen pendelbussen beschikbaar zijn om passagiers van en naar de luchthaven te vervoeren.

Eten en winkelen

 • Cafetaria: Een kleine cafetaria biedt een verscheidenheid aan snacks, drankjes en lichte maaltijden om aan de behoeften van reizigers te voldoen.
 • Cadeauwinkel: Reizigers kunnen souvenirs, reisbenodigdheden en lokaal handwerk uit de luchthavenwinkel.

Toegankelijkheid en assistentie

 • Toegang voor rolstoelen: De luchthaven is uitgerust met rolstoelhellingen en is toegankelijk faciliteiten voor passagiers met beperkte mobiliteit.
 • Hulpdiensten: Er is speciale assistentie beschikbaar voor ouderen of mensen die extra hulp nodig hebben. Passagiers worden aangemoedigd om vooraf afspraken te maken met hun luchtvaartmaatschappij.

Parkeren en accommodatie

 • Kort en lang parkeren: Kingscote Airport biedt parkeermogelijkheden voor zowel korte als lange termijn in de buurt van de terminal.
 • Accommodatie in de buurt: Er zijn verschillende hotels en pensions in de buurt van de luchthaven, met sommige bieden vervoersdiensten aan van en naar de terminal.

Aanvullende diensten

 • Bezoekersinformatie: Er is een informatiestand beschikbaar passagiers met toeristische brochures, kaarten en advies over lokale bezienswaardigheden en activiteiten.
 • WiFi: Gratis WiFi-toegang is doorgaans beschikbaar in de luchthaventerminal voor passagiers.

Kingscote Airport beschikt misschien niet over de uitputtende lijst van ultramoderne voorzieningen die je op grote internationale luchthavens wel tegenkomt, maar het is wel goed uitgerust om een comfortabele en functionele transitervaring te bieden voor diegenen die de natuurlijke schoonheid van Kangaroo Island willen verkennen.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Kingscote luchthaven toegewezen IATA-code vertellen?

De code KGC is toegewezen aan Kingscote luchthaven door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Kingscote luchthaven is de langste aangeboden vlucht naar , met een geschatte duur van aan boord van de .

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Kingscote luchthaven?

Reizigers die vertrekken vanaf Kingscote luchthaven hebben de keuze uit 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Qanta het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Kingscote?

Reizigers die vertrekken vanuit Kingscote geven vaak de voorkeur aan Kingscote luchthaven (KGC) vanwege de gunstige ligging.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Kingscote?

In de omgeving van Kingscote zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella