Non-stop vlucht van Kodiak luchthaven (ADQ)

Reis naar 1 locaties met 2

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Kodiak luchthaven

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
ANC Ankerplaats

1-2 vluchten per dag

0u 54m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Kodiak luchthaven

Luchthavennaam Kodiak luchthaven
Luchthaven (IATA) Code ADQ
Stad Kodiak
Land United-States (US)
Volledige locatie Kodiak luchthaven
Breedtegraad 57.749966
Lengtegraad -152.493851
Toon op kaart Google maps

Kodiak Airport-faciliteiten en -diensten

De Kodiak Airport, gelegen op Kodiak Island, Alaska, fungeert als een essentieel transportknooppunt voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Dit artikel geeft een overzicht van de faciliteiten en diensten die beschikbaar zijn op de luchthaven, waardoor een vlotte en comfortabele ervaring voor alle passagiers wordt gegarandeerd.

Faciliteiten

  • Terminalgebouw: de moderne terminal gebouw is uitgerust met verschillende voorzieningen om tegemoet te komen aan reizigers. Het biedt comfortabele zitgedeeltes, toiletten en een speciale wachtruimte voor passagiers.
  • Eten en drinken: in de terminal bevinden zich een cafetaria en een snackbar, die hongerige reizigers de mogelijkheid bieden om een hapje te eten voor hun reis.
  • Detailhandels: Passagiers kunnen een scala aan winkels verkennen die souvenirs, lokale producten en reisbenodigdheden aanbieden.
  • Autoverhuur: De luchthaven biedt autoverhuur voor mensen die op ontdekkingstocht willen gaan Kodiak Island op hun gemak. Verschillende vertrouwde verhuurbedrijven hebben kantoren op de luchthaven.
  • Parkeren: Er is een flinke parkeerplaats beschikbaar voor zowel korte als lange termijn parkeerbehoeften, wat gemak biedt voor passagiers die hun voertuig op de luchthaven moeten achterlaten.

Diensten

  • Vluchtinformatie: de luchthaven biedt bijgewerkte displays met vluchtinformatie en omroepsystemen om passagiers op de hoogte te houden van aankomsten, vertrekken en eventuele wijzigingen in schema.
  • Bagagediensten: Bagagekarren en trolleys zijn overal in het pand beschikbaar voor eenvoudig transport van bagage. Daarnaast zijn er bagage-inpakdiensten om ingecheckte items te beschermen en veilig te stellen.
  • Lost and Found: In het geval van verloren of zoekgeraakte bezittingen kunnen passagiers de afdeling gevonden voorwerpen van de luchthaven bezoeken om hun spullen te melden en op te halen. items.
  • Speciale assistentie: De luchthaven garandeert toegankelijkheid voor passagiers met een handicap. Rolstoelassistentie, speciale toiletten en toegankelijke zitplaatsen zijn aanwezig om tegemoet te komen aan speciale behoeften.
  • Informatiebalie: Bemande informatiebalies bevinden zich in de terminal, waar vriendelijke en deskundige medewerkers beschikbaar zijn om passagiers te helpen met vragen en routebeschrijvingen, en algemene luchthaveninformatie.

Met zijn scala aan faciliteiten en diensten streeft Kodiak Airport ernaar een comfortabele en handige ervaring te bieden aan alle reizigers die de luchthaven passeren. Of het nu gaat om het kopen van souvenirs, het genieten van een maaltijd of het zoeken naar hulp: passagiers kunnen vertrouwen op de voorzieningen van de luchthaven om hun reis te vergemakkelijken. Het vriendelijke en gedienstige personeel draagt verder bij aan een aangenaam verblijf op de luchthaven.


Kodiak luchthaven Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Kodiak luchthaven toegewezen IATA-code vertellen?

De code ADQ is toegewezen aan Kodiak luchthaven door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Kodiak luchthaven?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Kodiak luchthaven en Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 54m beslaat.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Kodiak luchthaven?

Een totaal van 2 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Kodiak luchthaven, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: Island Air Service, Alaska Airline

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Kodiak?

Doorgaans is Kodiak luchthaven (ADQ) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Kodiak vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Kodiak?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella