Rechtstreekse vlucht van Luchthaven La Gomera (GMZ)

Rechtstreekse vluchten naar 2 bestemmingen worden verzorgd door 1 luchtvaartmaatschappijen.

Dagelijks Vertrekschema op Luchthaven La Gomera

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
TFN Tenerife

2 vluchten per dag

0u 30m Toon Prijs
LPA Las Palmas

1 vluchten per dag

0u 50m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Luchthaven La Gomera

Luchthavennaam Luchthaven La Gomera
Luchthaven (IATA) Code GMZ
Stad Alajero, eiland La Gomera
Land Spain (ES)
Volledige locatie Luchthaven La Gomera
Breedtegraad 28.030946
Lengtegraad -17.211977
Toon op kaart Google maps

La Gomera Airport Faciliteiten en Diensten

La Gomera Airport, ook bekend als La Gomera Airport (GMZ), is een kleine luchthaven gelegen op het prachtige eiland La Gomera op de Canarische Eilanden, Spanje. Ondanks de kleine omvang biedt de luchthaven een scala aan faciliteiten en diensten om een comfortabele en gemakkelijke reiservaring voor passagiers te garanderen.

Terminalfaciliteiten

 • Check-in Balies: La Gomera Airport heeft speciale incheckbalies waar passagiers kunnen inchecken voor hun vluchten.
 • Bagageafhandeling: De luchthaven biedt bagageafhandelingsdiensten om ervoor te zorgen De bagage van passagiers wordt veilig naar het vliegtuig vervoerd.
 • Beveiliging: La Gomera Airport beschikt over beveiligingspersoneel en -apparatuur om de veiligheid en beveiliging van passagiers en hun bezittingen te garanderen.
 • Informatiebalie: Passagiers kunnen bij de informatiebalie terecht voor vragen over vluchten, faciliteiten of algemene luchthaveninformatie.

Eten en drinken

 • Restaurants en cafés: Er zijn verschillende restaurants en cafés op La Gomera Airport waar passagiers kunnen genieten van een verscheidenheid aan heerlijke maaltijden, snacks en drankjes.
 • Verkoopautomaten: De luchthaven is uitgerust met verkoopautomaten die een scala aan snacks en drankjes aanbieden voor degenen die behoefte hebben aan een snelle hap of drankje.

Winkelen

 • Belastingvrije winkels: La Gomera Airport heeft belastingvrije winkels waar passagiers kunnen winkelen voor een brede selectie belastingvrije producten, waaronder cosmetica, parfums, alcohol, tabak en meer.
 • Cadeauwinkels: Er zijn ook cadeauwinkels op de luchthaven waar passagiers souvenirs, lokaal handwerk, kleding en andere items kunnen kopen.

Speciale assistentie

 • Gehandicaptenfaciliteiten: La Gomera Airport biedt faciliteiten en diensten voor passagiers met beperkte mobiliteit of handicaps. Deze omvatten toegankelijke toiletten, hellingen, liften en aangewezen parkeerplaatsen.
 • Bijstand voor niet-begeleide minderjarigen: De luchthaven biedt hulp aan niet-begeleide minderjarigen tijdens hun reis, waardoor hun veiligheid en comfort wordt gegarandeerd.

Vervoer

 • Taxi's en autoverhuur: Passagiers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot taxi's of een auto huren op de luchthaven om hun gewenste bestemming te bereiken bestemmingen op het eiland. Verschillende autoverhuurbedrijven hebben balies op de luchthaven.
 • Openbaar vervoer: Er zijn ook busdiensten beschikbaar buiten de luchthaventerminal, waardoor passagiers een betaalbare optie krijgen om naar verschillende delen van de luchthaven te reizen. het eiland.

Parkeren

 • Kort parkeren: La Gomera Airport biedt kortparkeerfaciliteiten voor passagiers die dat nodig hebben om hun voertuigen een paar uur te parkeren.
 • Lang parkeren: Er is ook lang parkeren beschikbaar voor passagiers die langere parkeerservices nodig hebben.

La Gomera Airport streeft ernaar passagiers een comfortabele en plezierige ervaring te bieden door een scala aan faciliteiten, diensten en voorzieningen aan te bieden. Of u nu vertrekt of aankomt, de luchthaven zorgt ervoor dat alle noodzakelijke voorzieningen beschikbaar zijn om uw reis soepel en probleemloos te laten verlopen.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Luchthaven La Gomera toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchthaven La Gomera geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, GMZ.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Luchthaven La Gomera?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Luchthaven La Gomera en Gran Canaria Airport (LPA) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 50m beslaat.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Luchthaven La Gomera?

Reizigers die vertrekken vanaf Luchthaven La Gomera hebben de keuze uit 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Binter Canaria het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Alajero, eiland La Gomera?

Doorgaans is Luchthaven La Gomera (GMZ) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Alajero, eiland La Gomera vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Alajero, eiland La Gomera?

In de omgeving van Alajero, eiland La Gomera zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella