Rechtstreekse vlucht van Luchthaven Loikaw (LIW)

Reis naar 1 locaties met 2

Dagelijks Vertrekschema op Luchthaven Loikaw

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
RGN Rangoon
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

1u 5m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Luchthaven Loikaw

Luchthavennaam Luchthaven Loikaw
Luchthaven (IATA) Code LIW
Stad Loikaw
Land Burma (MM)
Volledige locatie Luchthaven Loikaw
Breedtegraad 19.692120
Lengtegraad 97.215200
Toon op kaart Google maps

Loikaw Airport-faciliteiten en -diensten

Loikaw Airport, gelegen in de staat Kayah, Myanmar, is een essentieel transportknooppunt dat de regio met de rest van het land verbindt. Het dient als de belangrijkste toegangspoort voor zowel binnenlandse als internationale reizigers die Loikaw en de omliggende gebieden bezoeken.

Faciliteiten

 • Terminalgebouw: Loikaw Airport beschikt over een moderne en goed onderhouden terminal gebouw, waardoor passagiers een comfortabele en handige omgeving krijgen.
 • Incheckbalies: Passagiers kunnen inchecken voor hun vluchten bij de aangewezen balies in het terminalgebouw.
 • Bagageclaim: Er is een speciaal gebied voorzien waar passagiers hun bagage kunnen ophalen bij aankomst.
 • Winkel- en eetgelegenheden: De luchthaven biedt een verscheidenheid aan winkels en eetgelegenheden, waar passagiers souvenirs kunnen kopen en een snelle snack kunnen nemen, of geniet van een volledige maaltijd voor of na hun reis.
 • Toiletruimtes: Schone en goed uitgeruste toiletten zijn beschikbaar op de luchthavenfaciliteiten.

Services

 • Vluchtassistentie: het luchthavenpersoneel doet er alles aan om uitstekende klantenservice te bieden en staat klaar om passagiers te helpen met vluchtgerelateerde vragen en problemen.
 • Lost and Found: in geval van verlies of misplaatsing Voor spullen is er een speciale Lost and Found-balie beschikbaar op de luchthaven waar passagiers hun verloren bezittingen kunnen melden.
 • Medische hulp: opgeleid medisch personeel en EHBO-diensten zijn ter plaatse om eventuele medische noodgevallen op te lossen. ontstaan.
 • Vervoer: Loikaw Airport biedt handige transportmogelijkheden voor passagiers om hun accommodatie of gewenste bestemmingen te bereiken. Taxi's en autoverhuur zijn direct beschikbaar op de luchthaven.
 • Geldautomaten en wisselkantoren: Passagiers hebben toegang tot geldautomaten en geldwisseldiensten op het luchthaventerrein, waardoor ze gemakkelijk toegang hebben tot de lokale valuta.

Toekomstige ontwikkelingen

Loikaw Airport heeft plannen voor voortdurende uitbreiding en verbetering om tegemoet te komen aan het groeiende aantal passagiers. Enkele van de komende ontwikkelingen zijn onder meer:

 • Verbeterde terminalfaciliteiten: de luchthaven streeft ernaar haar terminalfaciliteiten te upgraden om het comfort en gemak van passagiers te garanderen.
 • Verbeterde vluchtconnectiviteit: er worden inspanningen geleverd om de vluchtfrequenties te verhogen en nieuwe binnenlandse en internationale bestemmingen toe te voegen om Loikaw beter met de rest van de wereld te verbinden.
 • Technologie-upgrades: De luchthaven is van plan de nieuwste technologieën toe te passen om de activiteiten te stroomlijnen en de algehele passagierservaring te verbeteren.

Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Luchthaven Loikaw toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchthaven Loikaw geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, LIW.

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Luchthaven Loikaw is de langste aangeboden vlucht naar , met een geschatte duur van aan boord van de .

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Luchthaven Loikaw?

Reizigers die vertrekken vanaf Luchthaven Loikaw hebben de keuze uit 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Air KB het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Loikaw?

Reizigers die vertrekken vanuit Loikaw geven vaak de voorkeur aan Luchthaven Loikaw (LIW) vanwege de gunstige ligging.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Loikaw?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella