Rechtstreekse vlucht van Marinevliegkamp Cherry Point (NKT)

Verken 3 locaties met 1 verschillende vervoerders

Dagelijks Vertrekschema op Marinevliegkamp Cherry Point

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
IST Arnavutköy

1-2 vluchten per dag

2u 15m Toon Prijs
ESB Ankara

1 vluchten per dag

1u 35m Toon Prijs
SAW Istanbul
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

vluchten per dag

2u 5m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Marinevliegkamp Cherry Point

Luchthavennaam Marinevliegkamp Cherry Point
Luchthaven (IATA) Code NKT
Stad Havelock
Land United-States (US)
Volledige locatie Marinevliegkamp Cherry Point
Breedtegraad 34.902419
Lengtegraad -76.896431
Toon op kaart Google maps

Marine Corps Air Station Cherry Point Faciliteiten en Diensten

Marine Corps Air Station Cherry Point, gelegen in Havelock, North Carolina, is een integraal onderdeel van de luchtvaartfaciliteiten van het United States Marine Corps. Verspreid over ongeveer 13.000 hectare is Cherry Point de thuisbasis van de 2nd Marine Aircraft Wing, die verschillende eenheden ondersteunt en een breed scala aan faciliteiten en diensten biedt voor zowel militairen als burgers.

Faciliteiten

Cherry Point beschikt over ultramoderne faciliteiten die zijn ontworpen om de training, activiteiten en het welzijn van degenen die daar gestationeerd zijn te ondersteunen:

 • Hangaars en onderhoudsfaciliteiten:

  Het luchtstation herbergt meerdere hangars en onderhoudsfaciliteiten voor verschillende soorten vliegtuigen. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat vliegtuigen goed worden onderhouden, gerepareerd en klaar zijn voor inzet.
 • Start- en landingsbanen: Het luchtstation beschikt over twee actieve start- en landingsbanen, waardoor veilig opstijgen en landen van beide vaste banen mogelijk is. -vleugelvliegtuigen en helikopters.
 • Trainingsfaciliteiten: Cherry Point biedt een scala aan trainingsfaciliteiten, waaronder simulators, klaslokalen en gespecialiseerde ruimtes voor gevechtstraining. Deze faciliteiten stellen mariniers in staat hun vaardigheden aan te scherpen en zich voor te bereiden op missies in de echte wereld.
 • Huisvesting: Het luchtstation biedt huisvesting op de basis voor militair personeel en hun gezinnen. Deze goed onderhouden woonwijken bieden voorzieningen zoals parken, scholen en gemeenschapscentra.
 • Medische voorzieningen: Cherry Point heeft een moderne medische faciliteit die uitgebreide gezondheidszorgdiensten biedt aan militair personeel en hun nabestaanden. Het medisch personeel is uitgerust om alle gezondheidszorgbehoeften en noodgevallen af te handelen.

Diensten

Cherry Point biedt verschillende essentiële diensten om de kwaliteit van leven en het welzijn van mensen te ondersteunen daar gestationeerd:

 • Commissaris en uitwisseling: het luchtstation heeft een commissaris en uitwisseling waar militair personeel boodschappen, huishoudelijke artikelen, kleding en andere benodigdheden tegen gereduceerde prijzen kan kopen.
 • Recreatieve voorzieningen: Cherry Point beschikt over een verscheidenheid aan recreatieve voorzieningen, waaronder fitnesscentra, sportvelden, zwembaden en golfbanen. Deze voorzieningen bevorderen de fysieke fitheid en bieden mogelijkheden voor vrijetijdsactiviteiten.
 • Gezinsondersteunende diensten: Het luchtstation biedt verschillende programma's en ondersteunende diensten voor militaire gezinnen. Deze diensten omvatten kinderontwikkelingscentra, jeugdprogramma's, adviesdiensten en hulp bij verhuizing.
 • Onderwijs en loopbaanontwikkeling: Cherry Point biedt educatieve middelen, zoals basisscholen en bibliotheken en programma's voor permanente educatie. Het biedt ook loopbaanondersteunende diensten en workshops om mariniers te helpen persoonlijke en professionele groei te bereiken.
 • Kapelaansdiensten: Het luchtstation heeft kapelaans die spirituele begeleiding, advies en religieuze diensten bieden aan leden van de militaire gemeenschap, ongeacht hun geloof.

Marine Corps Air Station Cherry Point zet zich in voor het ondersteunen van de missiegereedheid, het welzijn en de tevredenheid van mariniers, hun families en burgerpersoneel. Door zijn uitzonderlijke faciliteiten en diensten blijft Cherry Point een cruciale troef voor het Korps Mariniers en een steunpilaar voor degenen die het hun thuis noemen.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Marinevliegkamp Cherry Point toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Marinevliegkamp Cherry Point geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, NKT.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Marinevliegkamp Cherry Point?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Marinevliegkamp Cherry Point en Istanbul Airport (IST) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 2h 10m beslaat.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Marinevliegkamp Cherry Point?

Een totaal van 1 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Marinevliegkamp Cherry Point, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: Turkish Airline

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Havelock?

Doorgaans is Marinevliegkamp Cherry Point (NKT) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Havelock vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Havelock?

In de omgeving van Havelock zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella