Non-stop vlucht van Midland internationale lucht- en ruimtehaven (MAF)

Non-stop vluchten naar 8 bestemmingen met 3 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Midland internationale lucht- en ruimtehaven

Informatieve details met betrekking tot Midland internationale lucht- en ruimtehaven

Luchthavennaam Midland internationale lucht- en ruimtehaven
Luchthaven (IATA) Code MAF
Stad Middenland
Land United-States (US)
Volledige locatie Midland internationale lucht- en ruimtehaven
Breedtegraad 31.941739
Lengtegraad -102.204750
Website Flymaf.com
Toon op kaart Google maps

Midland internationale lucht- en ruimtehaven

Midland International Air and Space Port-faciliteiten en -diensten

De Midland International Air and Space Port, gelegen in Midland, Texas, is een vooraanstaand luchtvaartknooppunt met een breed aanbod van faciliteiten en diensten. Als belangrijk transportknooppunt in de regio bedient de luchthaven zowel de commerciële als de algemene luchtvaartbehoeften en biedt ze verschillende voorzieningen en middelen voor reizigers en bedrijven.

Luchtvaartdiensten

 • Midland International Air and Space Port biedt vluchten aan van grote nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen en verbindt passagiers met verschillende bestemmingen over de hele wereld.
 • Passagiers kunnen genieten van comfortabele wachtruimtes, hulp bij bagage en handige incheckdiensten van de luchtvaartmaatschappijen.
 • Internationale reizigers kunnen profiteren van de douane- en immigratiefaciliteiten die beschikbaar zijn op de luchthaven.

Algemene luchtvaart

 • De luchthaven beschikt over ultramoderne -kunstfaciliteiten en ondersteunende diensten voor exploitanten van de algemene luchtvaart, inclusief particuliere vliegtuigeigenaren en charterdiensten.
 • Vliegtuigonderhoudsdiensten, tankstations en hangarverhuur zijn beschikbaar om de soepele werking van privéjets en andere algemene luchtvaart te garanderen vliegtuigen.
 • De Midland International Air and Space Port biedt ook aangewezen gebieden voor het parkeren en vastzetten van vliegtuigen.

Vrachtoperaties

 • De luchthaven is uitgerust met moderne vrachtfaciliteiten om het efficiënte verkeer van goederen en vracht te ondersteunen.
 • Rederijen kunnen profiteren van de vrachtafhandelingsdiensten van de luchthaven, waaronder opslag, veilige afhandeling en douaneafhandeling, waardoor naadloze logistieke operaties.
 • De strategische ligging van de luchthaven maakt snel en betrouwbaar transport van vracht naar nationale en internationale markten mogelijk.

Gespecialiseerde ruimtehavenfaciliteiten

 • Als opkomende ruimtehaven biedt Midland International Air and Space Port gespecialiseerde faciliteiten en diensten voor ruimtegerelateerde activiteiten.
 • De ruimtehaven beschikt over speciale lanceer- en landingsgebieden, evenals uitgebreide ondersteunende infrastructuur voor de ruimtevaart voertuigen en aanverwante technologieën.
 • Bedrijven en onderzoeksorganisaties die betrokken zijn bij ruimteverkenning en -ontwikkeling hebben toegang tot faciliteiten zoals onderzoekslaboratoria en testlocaties.

Passagiersvoorzieningen

 • De Midland International Air and Space Port beschikt over tal van voorzieningen voor het gemak en comfort van passagiers.
 • Restaurants, cafés en winkels zijn beschikbaar in de terminal en bieden een scala aan restaurants en winkels opties.
 • Er zijn gratis Wi-Fi, oplaadstations en zakenlounges beschikbaar om tegemoet te komen aan de behoeften van zakenreizigers.
 • Er zijn autoverhuurdiensten, parkeerfaciliteiten en mogelijkheden voor grondvervoer direct beschikbaar voor het gemak van de passagiers.

Midland internationale lucht- en ruimtehaven Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Midland internationale lucht- en ruimtehaven toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Midland internationale lucht- en ruimtehaven geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, MAF.

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Midland internationale lucht- en ruimtehaven is de langste aangeboden vlucht naar McCarran International Airport (LAS), met een geschatte duur van 2h 20m aan boord van de Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Midland internationale lucht- en ruimtehaven?

Reizigers die vertrekken vanaf Midland internationale lucht- en ruimtehaven hebben de keuze uit 3 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Southwest Airlines, United Airlines, American Airline het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Middenland?

Reizigers die vertrekken vanuit Middenland geven vaak de voorkeur aan Midland internationale lucht- en ruimtehaven (MAF) vanwege de gunstige ligging.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Middenland?

In de omgeving van Middenland zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella