Rechtstreekse vlucht van Misawa-vliegbasis (MSJ)

Non-stop vluchten naar 2 bestemmingen via 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Misawa-vliegbasis

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
HND Tokio

4 vluchten per dag

1u 25m Toon Prijs
ITM Itami

1 vluchten per dag

1u 45m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Misawa-vliegbasis

Luchthavennaam Misawa-vliegbasis
Luchthaven (IATA) Code MSJ
Stad Misawa
Land Japan (JP)
Volledige locatie Misawa-vliegbasis
Breedtegraad 40.696316
Lengtegraad 141.386900
Website Misawa.af.mil
Toon op kaart Google maps

Misawa Air Base-faciliteiten en -diensten

Inleiding

Misawa Air Base, gelegen in Misawa, Aomori Prefecture, Japan, is een installatie van de Amerikaanse luchtmacht die gastheer is voor zowel Japanners als Amerikanen militair personeel. Misawa Air Base staat bekend om zijn strategische ligging en belangrijke rol bij het handhaven van de regionale veiligheid en biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om het personeel en hun families te ondersteunen.

Faciliteiten

  • Huisvesting: Misawa Air Base biedt verschillende huisvestingsmogelijkheden voor militair personeel en hun gezinnen, waaronder eengezinswoningen, herenhuizen en accommodaties in appartementstijl. De wooneenheden zijn goed onderhouden en bieden een comfortabele leefomgeving.

  • Medische voorzieningen: De basis exploiteert een modern ziekenhuis dat uitgebreide medische diensten biedt, waaronder algemene geneeskunde, gespecialiseerde klinieken, tandheelkundige zorg en spoedeisende hulp. De medische staf zorgt voor het welzijn van zowel militairen als hun gezinsleden.

  • Recreatieve voorzieningen: Misawa Air Base biedt tal van recreatieve mogelijkheden voor haar leden. Het beschikt over goed uitgeruste fitness- en sportcentra, zwembaden, golfbanen, bowlingbanen en een bioscoop. Deze faciliteiten bevorderen een actieve en evenwichtige levensstijl voor individuen en gezinnen.

  • Onderwijs: De basis herbergt een Department of Defense Education Activity (DoDEA)-school, die hoogwaardig onderwijs biedt aan militairen afhankelijke personen. De school biedt verschillende programma's en buitenschoolse activiteiten aan, waardoor een stimulerende leeromgeving wordt gegarandeerd.

Diensten

  • Commissaris en uitwisseling: Misawa Air Base heeft een commissaris die een breed assortiment boodschappen en huishoudelijke artikelen aanbiedt tegen concurrerende prijzen. Daarnaast herbergt het een wisselwinkel die verschillende detailhandelsdiensten biedt, waaronder kleding, elektronica en andere essentiële goederen.

  • Kinderopvang: de basis biedt betrouwbare kinderopvang via het Child Development Centre ( CDC) en Family Child Care (FCC) programma's. Deze programma's zijn ontworpen om militaire gezinnen te helpen door veilige en verzorgende omgevingen voor kinderen te bieden terwijl hun ouders aan het werk zijn.

  • Vervoer: Misawa Air Base beschikt over gevestigde transportdiensten die zorgen voor een soepele beweging binnen en buiten de installatie. Het exploiteert een pendeldienst, taxistandplaatsen en faciliteert voertuigverhuur om tegemoet te komen aan de transportbehoeften van het personeel.

  • Gezinsondersteuning: De basis biedt verschillende ondersteunende diensten voor militaire families, inclusief counseling, belangenbehartiging voor gezinnen en hulp bij het vinden van werk. Deze middelen zijn bedoeld om het welzijn en de veerkracht van gezinnen die op de luchtmachtbasis Misawa zijn gestationeerd, te vergroten.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Misawa-vliegbasis toegewezen IATA-code vertellen?

De code MSJ is toegewezen aan Misawa-vliegbasis door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Misawa-vliegbasis is de langste aangeboden vlucht naar Osaka International Airport (ITM), met een geschatte duur van 1h 50m aan boord van de Embraer 190.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Misawa-vliegbasis?

Een totaal van 1 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Misawa-vliegbasis, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: JA

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Misawa?

Doorgaans is Misawa-vliegbasis (MSJ) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Misawa vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Misawa?

In de omgeving van Misawa zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella