Voordelige vluchten vanaf Mount Isa luchthaven (ISA)

Reis naar 4 locaties met 3

Dagelijks Vertrekschema op Mount Isa luchthaven

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
BNE Brisbane

1-3 vluchten per dag

2u 15m Toon Prijs
TSV Townsville

2 vluchten per dag

1u 40m Toon Prijs
CNS Cairns

1 vluchten per dag

2u 0m Toon Prijs
CNJ Cloncurry
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

0u 30m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Mount Isa luchthaven

Luchthavennaam Mount Isa luchthaven
Luchthaven (IATA) Code ISA
Stad Berg Jes
Land Australia (AU)
Volledige locatie Mount Isa luchthaven
Breedtegraad -20.667695
Lengtegraad 139.491572
Website Mountisaairport.com.au
Toon op kaart Google maps

Mount Isa Airport Faciliteiten en Diensten

Mount Isa Airport, gelegen in de stad Mount Isa in Queensland, Australië, biedt een scala aan moderne en handige faciliteiten en diensten om een vlotte en plezierige reiservaring te garanderen voor passagiers.

Passagiersterminal

 • De passagiersterminal op Mount Isa Airport is ruim, schoon en goed onderhouden en biedt een comfortabele omgeving voor reizigers.
 • Binnen de terminal vindt u een verscheidenheid aan voorzieningen en diensten, waaronder winkels, cafés en restaurants.
 • Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de hele terminal, zodat passagiers verbonden kunnen blijven en hun vlucht kunnen nemen aan het werk of stream entertainment tijdens het wachten.
 • Er zijn speciale zitplekken uitgerust met oplaadpunten voor elektronische apparaten, zodat u uw apparaten ingeschakeld kunt houden terwijl u op uw vlucht wacht.

Parkeren

 • Mount Isa Airport biedt zowel korte als lange termijn parkeeropties om tegemoet te komen aan de verschillende passagiersbehoeften.
 • Het kortetermijnparkeergebied is gunstig gelegen dicht bij de terminal, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het gebouw van de passagiersterminal.
 • Lang parkeren is beschikbaar voor reizigers die langere reizen maken, waardoor u een veilige plek krijgt om uw voertuig achter te laten.
 • Alle parkeerplaatsen zijn goed verlicht en regelmatige veiligheidspatrouilles garanderen de veiligheid van geparkeerde voertuigen.

Vervoer

 • Taxi's en verhuur Autodiensten zijn direct beschikbaar op Mount Isa Airport, waardoor passagiers handige vervoersmogelijkheden hebben.
 • Autoverhuurbalies bevinden zich in de terminal, wat een probleemloze ervaring biedt voor degenen die bij aankomst een auto willen huren.
 • Taxistandplaatsen zijn gunstig gelegen buiten de terminal, waardoor u snel en gemakkelijk kunt worden opgehaald en afgezet.

Toegankelijkheid

 • Mount Isa Airport is volledig toegankelijk voor passagiers met beperkte mobiliteit of handicap.
 • De terminal biedt toegankelijke toiletten en speciale parkeerplaatsen voor gehandicapte passagiers.
 • Luchthavenpersoneel is beschikbaar om passagiers te helpen die speciale assistentie nodig hebben tijdens hun reis door de luchthaven.

Vluchtinformatie

 • Mount Isa Airport biedt realtime vluchtinformatie via gemakkelijk toegankelijke beeldschermen in het hele land terminal.
 • Passagiers kunnen op de hoogte blijven van hun vluchtstatus, inclusief vertrek- en aankomsttijden.
 • In geval van wijzigingen of vertragingen worden aankondigingen gedaan via het omroepsysteem van de luchthaven om op de hoogte te blijven passagiers geïnformeerd.

Over het geheel genomen biedt Mount Isa Airport een scala aan faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om de reiservaring van passagiers te verbeteren. Met zijn moderne terminal, handige parkeermogelijkheden en toegankelijke voorzieningen zorgt Mount Isa Airport voor een comfortabele en probleemloze reis voor alle reizigers.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Mount Isa luchthaven toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Mount Isa luchthaven geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, ISA.

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Mount Isa luchthaven is de langste aangeboden vlucht naar Brisbane Airport (BNE), met een geschatte duur van 2h 15m aan boord van de Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Mount Isa luchthaven?

Reizigers die vertrekken vanaf Mount Isa luchthaven hebben de keuze uit 3 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Qantas, Rex Regional Express, Virgin Australi het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Berg Jes?

Doorgaans is Mount Isa luchthaven (ISA) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Berg Jes vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Berg Jes?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella