Rechtstreekse vlucht van Luchthaven Oksibil (OKL)

Verken 1 locaties met 1 verschillende vervoerders

Dagelijks Vertrekschema op Luchthaven Oksibil

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
DJJ Jayapura

1-Feb vluchten per dag

0u 50m Toon Prijs

Essentiële details betreffende Luchthaven Oksibil

Luchthavennaam Luchthaven Oksibil
Luchthaven (IATA) Code OKL
Stad Oksibil
Land Indonesia (ID)
Volledige locatie Luchthaven Oksibil
Breedtegraad -4.907636
Lengtegraad 140.629279
Toon op kaart Google maps

Oksibil Airport-faciliteiten en -diensten

Oksibil Airport, gelegen in Papoea, Indonesië, biedt een scala aan faciliteiten en diensten om een soepele en comfortabele ervaring voor passagiers te garanderen.

Terminalfaciliteiten

 • Incheckbalies: Oksibil Airport biedt speciale incheckbalies waar passagiers de noodzakelijke procedures kunnen voltooien vóór hun vlucht.
 • Wachtruimte: de De luchthaven biedt een ruime wachtruimte met comfortabele zitplaatsen, zodat passagiers kunnen ontspannen voor hun vertrek.
 • Toiletruimtes: Er zijn schone en goed onderhouden toiletten beschikbaar waar passagiers zich kunnen opfrissen.
 • Informatiebalie: Een informatiebalie is gunstig gelegen in de terminal, bemand door deskundig personeel dat klaar staat om passagiers te helpen met eventuele vragen of problemen.
 • Retailverkooppunten: Er zijn verschillende verkooppunten te vinden op Oksibil Airport, die een verscheidenheid aan producten aanbieden inclusief snacks, drankjes, souvenirs en leesmateriaal.

Luchthavendiensten

 • Bagageafhandeling: Oksibil Airport biedt efficiënte bagageafhandelingsdiensten om ervoor te zorgen dat de bezittingen van passagiers worden tijdens de hele reis goed verzorgd.
 • Vervoer: Er zijn verschillende transportmogelijkheden beschikbaar zodat reizigers de gewenste bestemming kunnen bereiken, inclusief taxi's en huurauto's.
 • Lost and Found: in de Mocht er onverhoopt sprake zijn van verloren of zoekgeraakte voorwerpen, dan heeft Oksibil Airport een speciale dienst voor verloren en gevonden voorwerpen om passagiers te helpen hun bezittingen te lokaliseren.
 • Medische diensten: De luchthaven is uitgerust met medische basisfaciliteiten om onmiddellijke hulp te bieden in geval van eventuele medische noodgevallen.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi is beschikbaar in het hele terminalgebied, zodat passagiers verbonden kunnen blijven en op internet kunnen surfen.
 • Geldautomaat: Oksibil Airport beschikt over een geldautomaat automaat voor het gemak van passagiers die contant geld moeten opnemen.

Toegankelijkheid

Oksibil Airport streeft ernaar de toegankelijkheid voor alle passagiers te garanderen, ongeacht speciale behoeften of handicaps. De luchthaven biedt:

 • Toegang voor rolstoelen: er zijn opritten en liften aanwezig om passagiers met mobiliteitsproblemen gemakkelijk te kunnen verplaatsen.
 • Instappen met voorrang: Passagiers die extra assistentie nodig hebben, krijgen voorrang tijdens het instapproces.
 • Toegankelijke faciliteiten: De luchthaven beschikt over toiletfaciliteiten die zijn ontworpen om passagiers met een handicap tegemoet te komen.

Oksibil Airport biedt een scala aan essentiële faciliteiten en diensten om te verbeteren de reiservaring van haar passagiers. Van comfortabele wachtruimtes en winkels tot efficiënte bagageafhandeling en medische diensten: de luchthaven streeft ernaar om gemak en comfort te bieden aan al haar bezoekers. Met de nadruk op toegankelijkheid zorgt Oksibil Airport ervoor dat elke passagier zich tijdens zijn reis gesteund en verzorgd voelt.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Luchthaven Oksibil toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchthaven Oksibil geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, OKL.

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Luchthaven Oksibil is de langste aangeboden vlucht naar , met een geschatte duur van aan boord van de .

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Luchthaven Oksibil?

Reizigers die vertrekken vanaf Luchthaven Oksibil hebben de keuze uit 1 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Trigana Ai het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Oksibil?

Doorgaans is Luchthaven Oksibil (OKL) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Oksibil vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Oksibil?

In de omgeving van Oksibil zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella