Voordelige vluchten vanaf Luchthaven Paderborn Lippstadt (PAD)

Reis naar 3 locaties met 4

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Luchthaven Paderborn Lippstadt

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
MUC München

2 vluchten per dag

1u 5m Toon Prijs
AYT Antalya

1 vluchten per dag

3u 35m Toon Prijs
PMI Palma de Mallorca

1 vluchten per dag

2u 25m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Luchthaven Paderborn Lippstadt

Luchthavennaam Luchthaven Paderborn Lippstadt
Luchthaven (IATA) Code PAD
Stad Paderborn
Land Germany (DE)
Volledige locatie Luchthaven Paderborn Lippstadt
Breedtegraad 51.610681
Lengtegraad 8.619940
Website Airport-pad.com
Toon op kaart Google maps

Luchthaven Paderborn Lippstadt

Faciliteiten en diensten van de luchthaven Paderborn Lippstadt

De luchthaven Paderborn Lippstadt is een regionale luchthaven in West-Duitsland, die de steden Paderborn, Lippstadt en omliggende gebieden bedient. Met haar moderne infrastructuur en een breed scala aan faciliteiten en diensten wil de luchthaven passagiers een comfortabele en handige ervaring bieden.

Terminalfaciliteiten

 • Incheckbalies: De luchthaven beschikt over efficiënte en toegankelijke incheckbalies waar passagiers de noodzakelijke procedures voor hun vlucht kunnen voltooien.
 • Wachtruimtes: Overal in de terminal zijn comfortabele zitgedeeltes beschikbaar, zodat passagiers vóór vertrek kunnen ontspannen.
 • Winkel en restaurants: De luchthaven beschikt over een verscheidenheid aan winkels en restaurants, met een scala aan producten en gerechten om tegemoet te komen aan verschillende smaken en voorkeuren.
 • Business lounge: Passagiers kunnen genieten van een exclusieve business lounge met voorzieningen zoals comfortabele stoelen, werkplekken, Wi-Fi en versnaperingen.
 • Bagageafhandeling: De luchthaven zorgt voor een vlotte en veilige bagageafhandeling, waardoor de kans op verlies of beschadiging van bagage tot een minimum wordt beperkt.
 • Informatiebalie: Voor eventuele vragen of assistentie is er een speciale informatiebalie beschikbaar om passagiers te helpen met hun zorgen.

Vervoer

 • Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven hebben balies op de luchthaven, wat handige opties biedt voor reizigers die de regio zelfstandig willen verkennen.
 • Taxi's: Taxi's zijn direct beschikbaar buiten de terminal en bieden een betrouwbaar vervoermiddel naar verschillende bestemmingen.
 • Busdiensten: De luchthaven is goed aangesloten op het regionale openbaar vervoersnetwerk, waardoor passagiers gemakkelijk nabijgelegen steden en dorpen kunnen bereiken.

Parkeren

 • Kort parkeren: dichtbij de terminal gelegen, kort parkeren faciliteiten bieden gemakkelijke toegang voor passagiers die een kort verblijf op de luchthaven nodig hebben.
 • Lang parkeren: de luchthaven biedt betaalbare opties voor lang parkeren voor reizigers die hun voertuig voor langere tijd moeten achterlaten.

Speciale assistentie

 • Toegankelijkheid: de luchthaven Paderborn Lippstadt zorgt ervoor dat de faciliteiten zijn toegankelijk voor passagiers met beperkte mobiliteit of andere handicaps.
 • Rolstoelassistentie: Opgeleid personeel is op verzoek beschikbaar om rolstoelassistentie te bieden, zodat een soepele doorreis door de luchthaven wordt gegarandeerd.

Paderborn Lippstadt Airport streeft ernaar een scala aan uitgebreide faciliteiten en diensten aan te bieden om de algehele reiservaring voor haar passagiers te verbeteren. Door efficiënte incheckprocedures, comfortabele wachtruimtes, een verscheidenheid aan winkels en eetgelegenheden en betrouwbare vervoersdiensten aan te bieden, wil de luchthaven voldoen aan de uiteenlopende behoeften van reizigers. Met de nadruk op toegankelijkheid en speciale assistentie zorgt Paderborn Lippstadt Airport ervoor dat elke passagier zich gesteund voelt, ongeacht zijn mobiliteit of handicap. Of ze nu voor zaken of plezier reizen, passagiers kunnen een aangename en gemakkelijke reis verwachten via de luchthaven Paderborn Lippstadt.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan Luchthaven Paderborn Lippstadt toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Luchthaven Paderborn Lippstadt geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, PAD.

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf Luchthaven Paderborn Lippstadt is de langste aangeboden vlucht naar Antalya Airport (AYT), met een geschatte duur van 3h 35m aan boord van de Airbus A320.

Welke luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit vanaf Luchthaven Paderborn Lippstadt?

Reizigers die vertrekken vanaf Luchthaven Paderborn Lippstadt hebben de keuze uit 4 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarbij Lufthansa, SunExpress, Eurowing het merendeel van de reguliere vertrekken verzorgt.

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Paderborn?

Reizigers die vertrekken vanuit Paderborn geven vaak de voorkeur aan Luchthaven Paderborn Lippstadt (PAD) vanwege de gunstige ligging.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Paderborn?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella