Non-stop vlucht van Paraburdoo luchthaven (PBO)

Rechtstreekse vluchten naar 1 bestemmingen worden verzorgd door 1 luchtvaartmaatschappijen.

Dagelijks Vertrekschema op Paraburdoo luchthaven

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
PER Perth

1-Sep vluchten per dag

1u 45m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Paraburdoo luchthaven

Luchthavennaam Paraburdoo luchthaven
Luchthaven (IATA) Code PBO
Stad Paraburdoo
Land Australia (AU)
Volledige locatie Paraburdoo luchthaven
Breedtegraad -23.173777
Lengtegraad 117.747890
Toon op kaart Google maps

Paraburdoo Airport-faciliteiten en -diensten

Paraburdoo Airport, gelegen in de Pilbara-regio van West-Australië, is een kleine regionale luchthaven die zowel passagiers- als vrachtdiensten bedient. Ondanks zijn omvang biedt de luchthaven verschillende faciliteiten en diensten om reizigers een comfortabele en handige ervaring te garanderen.

Faciliteiten

 • Terminalgebouw: De luchthaven beschikt over een modern terminalgebouw dat is uitgerust met voorzieningen om aan de behoeften van passagiers te voldoen.
 • Restaurants en cafés: er zijn verschillende eetgelegenheden ter plaatse beschikbaar, waaronder restaurants en cafés, die een verscheidenheid aan maaltijden en dranken aanbieden.
 • Geldautomaten: Voor het gemak beschikt de luchthaven over geldautomaten waar passagiers contant geld kunnen opnemen of andere banktransacties kunnen uitvoeren.
 • Winkelwinkels: Reizigers hebben de mogelijkheid om door een reeks winkels op de luchthaven te bladeren, die verschillende producten en diensten aanbieden. diensten.
 • Autoverhuurdiensten: Paraburdoo Airport biedt autoverhuurdiensten voor passagiers die de regio zelfstandig willen verkennen.

Diensten

 • Bagagediensten: Het luchthavenpersoneel helpt passagiers met hun bagage, biedt bagagekarretjes aan en verstrekt informatie over toegestane bagage en beperkingen.
 • Toegankelijkheid voor rolstoelen: Paraburdoo Airport is rolstoeltoegankelijk, waardoor reizen gemakkelijker wordt voor personen met mobiliteitsbehoeften.
 • Parkeren: De luchthaven biedt voldoende parkeergelegenheid voor privévoertuigen, met zowel korte als lange termijn parkeermogelijkheden.
 • Lost and Found: In geval van verloren of zoekgeraakte spullen, beschikt de luchthaven over een speciale dienst voor gevonden voorwerpen die helpt bij het lokaliseren en terugbrengen van bezittingen.
 • Vluchtinformatie: Passagiers kunnen op de hoogte blijven van aankomst en vertrek via duidelijke en regelmatig bijgewerkte displays met vluchtinformatie.
 • Transport: Er zijn verschillende transportmogelijkheden beschikbaar buiten de luchthaven, waaronder taxi's en pendeldiensten, zodat u gemakkelijk verder kunt reizen.
 • Eerste hulp: in geval van medische noodgevallen zijn opgeleid personeel en eerstehulpfaciliteiten beschikbaar bij Paraburdoo Luchthaven.

Over het geheel genomen biedt Paraburdoo Airport een scala aan faciliteiten en diensten om de reiservaring voor zowel lokale bewoners als bezoekers van de regio te verbeteren. Van moderne voorzieningen en eetgelegenheden tot nuttige diensten zoals hulp bij bagage en vluchtinformatie: de luchthaven streeft ernaar de reis van elke passagier comfortabel en efficiënt te maken.


Paraburdoo luchthaven Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Paraburdoo luchthaven toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Paraburdoo luchthaven geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, PBO.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Paraburdoo luchthaven?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Paraburdoo luchthaven en geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer beslaat.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Paraburdoo luchthaven?

Een totaal van 1 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Paraburdoo luchthaven, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: Qanta

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Paraburdoo?

Reizigers die vertrekken vanuit Paraburdoo geven vaak de voorkeur aan Paraburdoo luchthaven (PBO) vanwege de gunstige ligging.

Hoeveel vliegvelden bevinden zich in de omgeving van Paraburdoo?

In de omgeving van Paraburdoo zijn er 1 luchthaven(s):

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella