Non-stop vlucht van RAAF-basis Williamtown (NTL)

Non-stop vluchten naar 7 bestemmingen met 5 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks Vertrekschema op RAAF-basis Williamtown

Informatieve details met betrekking tot RAAF-basis Williamtown

Luchthavennaam RAAF-basis Williamtown
Luchthaven (IATA) Code NTL
Stad Newcastle
Land Australia (AU)
Volledige locatie RAAF-basis Williamtown
Breedtegraad -32.796297
Lengtegraad 151.837996
Website Newcastleairport.com.au
Toon op kaart Google maps

Faciliteiten en diensten van RAAF-basis Williamtown

Inleiding

De RAAF-basis Williamtown, gelegen nabij Newcastle in New South Wales, Australië, biedt niet alleen een cruciale operationele basis voor de Royal Australian Air Force (RAAF), maar biedt ook een scala aan faciliteiten en diensten om haar personeel en hun families te ondersteunen. Van accommodatie tot recreatieve voorzieningen, RAAF Base Williamtown zorgt ervoor dat haar leden toegang hebben tot een comfortabele en handige levensstijl terwijl ze hun land dienen.

Accommodatie

 • De basis biedt een verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden op de basis voor personeel en hun gezinnen, inclusief eenpersoons- en getrouwde verblijven.
 • De accommodatie is goed onderhouden en ontworpen om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van individuen en gezinnen.

Zorgdiensten

 • RAAF-basis Williamtown beschikt over een modern medisch centrum dat uitgebreide gezondheidszorgdiensten biedt aan militairen en hun gezinsleden.
 • Het medische centrum is bemand met gekwalificeerde artsen, verpleegsters en ondersteunend personeel om het welzijn van RAAF-personeel te garanderen.

Onderwijsfaciliteiten

 • De basis heeft zijn eigen school, Williamtown Primary School, die biedt kwaliteitsonderwijs aan de kinderen van RAAF-personeel.
 • De school biedt een veilige, ondersteunende en stimulerende leeromgeving, waardoor wordt verzekerd dat kinderen goed onderwijs krijgen.

Recreatieve faciliteiten

 • RAAF-basis Williamtown biedt een scala aan recreatieve faciliteiten om de balans tussen werk en privé te bevorderen en mogelijkheden te bieden voor ontspanning en plezier.
 • De basis heeft sportvelden, een zwembad en een gymzaal, waardoor het personeel verschillende fysieke activiteiten kan ondernemen.
 • Daarnaast zijn er sociale en gemeenschapsclubs die evenementen en activiteiten organiseren, waardoor een gevoel van kameraadschap onder de RAAF-gemeenschap wordt bevorderd.

Eten en detailhandel

 • De basis biedt een verscheidenheid aan eetgelegenheden voor het personeel, waaronder cafés en een eetzaal, waar voedzame maaltijden worden aangeboden om hun welzijn te ondersteunen.
 • Er zijn ook gemakswinkels op de basis, zodat de dagelijkse benodigdheden gemakkelijk toegankelijk zijn.

RAAF-basis Williamtown begrijpt hoe belangrijk het is om haar personeel te voorzien van de nodige voorzieningen en diensten om hun dagelijks leven te ondersteunen. Van comfortabele accommodatie en hoogwaardige gezondheidszorg tot onderwijsfaciliteiten en recreatieve mogelijkheden, de basis streeft ernaar een positieve omgeving te creëren voor haar leden en hun families. Door deze faciliteiten en diensten aan te bieden, zorgt RAAF Base Williamtown ervoor dat het personeel zich kan concentreren op hun taken en tegelijkertijd een bevredigend persoonlijk leven kan leiden.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan RAAF-basis Williamtown toegewezen IATA-code vertellen?

De code NTL is toegewezen aan RAAF-basis Williamtown door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang duurt de langste vlucht?

Vanaf RAAF-basis Williamtown is de langste aangeboden vlucht naar Adelaide International Airport (ADL), met een geschatte duur van 2h 10m aan boord van de Embraer 190.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op RAAF-basis Williamtown?

Een totaal van 5 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op RAAF-basis Williamtown, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: Qantas, Jetstar, FlyPelican, Virgin Australia, VivaColombi

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Newcastle?

Reizigers die vertrekken vanuit Newcastle geven vaak de voorkeur aan De internationale luchthaven van Newcastle (NCL) vanwege de gunstige ligging.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Newcastle?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella