Non-stop vlucht van RAAF Leermaand (LEA)

Rechtstreekse vluchten naar 3 bestemmingen worden verzorgd door 2 luchtvaartmaatschappijen.

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van RAAF Leermaand

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
PER Perth

1-2 vluchten per dag

1u 45m Toon Prijs
CCK West eiland
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

1 vluchten per dag

3u 10m Toon Prijs
MEL Melbourne
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat

vluchten per dag

4u 15m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot RAAF Leermaand

Luchthavennaam RAAF Leermaand
Luchthaven (IATA) Code LEA
Stad Exmouth
Land Australia (AU)
Volledige locatie RAAF Leermaand
Breedtegraad -22.239883
Lengtegraad 114.094270
Toon op kaart Google maps

RAAF Learmonth-faciliteiten en -diensten

De Learmonth-basis van de Royal Australian Air Force (RAAF), gelegen nabij Exmouth in West-Australië, heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bieden van strategische ondersteuning en heeft bijgedragen aan verschillende nationale en internationale operaties. De basis biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten ter ondersteuning van de RAAF en andere internationale strijdkrachten.

1. Accommodatie

RAAF Learmonth biedt accommodatiefaciliteiten voor zowel vast als tijdelijk personeel. De basis biedt moderne en comfortabele woonruimtes om een hoge levensstandaard voor het personeel te garanderen.

2. Vliegveld

De basis heeft een groot vliegveld dat een verscheidenheid aan vliegtuigen ondersteunt en snelle inzet- en transitoperaties mogelijk maakt. Het vliegveld is uitgerust met de noodzakelijke infrastructuur om het parkeren, tanken en onderhoud van vliegtuigen te ondersteunen.

3. Hangars en onderhoudsfaciliteiten

RAAF Learmonth beschikt over ultramoderne hangars en onderhoudsfaciliteiten ter ondersteuning van routineonderhoud en reparaties van vliegtuigen. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat de vliegtuigen goed worden onderhouden, waardoor ze op topniveau kunnen opereren.

4. Medische diensten

De gezondheid en het welzijn van het personeel gestationeerd op RAAF Learmonth zijn van het allergrootste belang. De medische faciliteiten van de basis bieden uitgebreide gezondheidszorgdiensten aan RAAF-personeel en hun gezinsleden. Het medische team zorgt ervoor dat het personeel in goede gezondheid verkeert en geschikt is voor de taak.

5. Recreatieve faciliteiten

RAAF Learmonth begrijpt het belang van het bieden van recreatieve mogelijkheden aan haar personeel om te ontspannen en te revitaliseren. De basis biedt een verscheidenheid aan recreatieve faciliteiten, waaronder gymzalen, zwembaden, sportvelden en sociale clubs, waardoor een gezond evenwicht tussen werk en privéleven voor het personeel wordt gegarandeerd.

6. Trainingsfaciliteiten

De basis beschikt over speciale trainingsfaciliteiten om het RAAF-personeel de nodige vaardigheden en kennis te bieden. Deze faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologie en middelen om trainingsprogramma's van hoge kwaliteit te leveren.

7. Beveiligings- en ondersteuningsdiensten

RAAF Learmonth beschikt over robuuste beveiligingsmaatregelen om de veiligheid en bescherming van personeel en bezittingen te garanderen. De basis biedt ook ondersteunende diensten, waaronder catering, transport en administratieve ondersteuning, om soepele operaties te vergemakkelijken en de algehele efficiëntie van de basis te verbeteren.

8. Milieu-initiatieven

RAAF Learmonth zet zich in voor ecologische duurzaamheid. De basis heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om de ecologische voetafdruk te verkleinen, waaronder maatregelen op het gebied van afvalbeheer, energiebesparing en waterefficiëntie.

9. Betrokkenheid bij de gemeenschap

RAAF Learmonth houdt zich actief bezig met de lokale gemeenschap en neemt deel aan gemeenschapsevenementen en -initiatieven. De basis waardeert zijn verbinding met de omringende gemeenschap, waarbij positieve relaties en wederzijdse steun worden bevorderd.

10. Noodreactiemogelijkheden

RAAF Learmonth is uitgerust met een reeks noodreactiemogelijkheden om eventuele onvoorziene gebeurtenissen of natuurrampen het hoofd te bieden. De basis beschikt over goed opgeleid personeel en de nodige middelen om hulp en ondersteuning te bieden in tijden van crisis.


Veelgestelde Vragen

Kunt u mij de aan RAAF Leermaand toegewezen IATA-code vertellen?

De code LEA is toegewezen aan RAAF Leermaand door de International Air Transport Association (IATA).

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf RAAF Leermaand?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen RAAF Leermaand en Melbourne Airport (MEL) geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer 4h 15m beslaat.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op RAAF Leermaand?

Een totaal van 2 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op RAAF Leermaand, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: Qantas, Virgin Australi

Twijfelt u over een luchthaven om te vertrekken vanuit Exmouth?

Doorgaans is RAAF Leermaand (LEA) de voorkeurskeuze voor reizigers uit Exmouth vanwege de nabijheid en het gemak dat het biedt.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Exmouth?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella