Rechtstreekse vlucht van Tom Madsen luchthaven (DUT)

Non-stop vluchten naar 1 bestemmingen via 2 verschillende luchtvaartmaatschappijen

Dagelijks Geplande Vluchten Vertrekken van Tom Madsen luchthaven

Bestemming Dagen van de week Duur Luchtvaartmaatschappijen Prijs
ANC Ankerplaats

3-Apr vluchten per dag

3u 10m Toon Prijs

Informatieve details met betrekking tot Tom Madsen luchthaven

Luchthavennaam Tom Madsen luchthaven
Luchthaven (IATA) Code DUT
Stad Unalaska
Land United-States (US)
Volledige locatie Tom Madsen luchthaven
Breedtegraad 53.898930
Lengtegraad -166.544680
Toon op kaart Google maps

Tom Madsen (Dutch Harbor) luchthavenfaciliteiten en -diensten

De Tom Madsen (Dutch Harbor) Airport, gelegen in Dutch Harbor, Alaska, is een cruciaal transportknooppunt dat de afgelegen regio verbindt met de rest van de wereld. In dit artikel worden de verschillende faciliteiten en diensten van de luchthaven besproken.

Faciliteiten

 • Terminalgebouw: De luchthaven beschikt over een modern en goed onderhouden terminalgebouw. Het biedt een comfortabele en handige ruimte voor passagiers.
 • Baanbaan: De luchthaven heeft één verharde landingsbaan van 1.455 meter lang. Er is plaats voor verschillende soorten vliegtuigen, waaronder kleine commerciële vliegtuigen en vliegtuigen voor de algemene luchtvaart.
 • Parkeren: De luchthaven biedt voldoende parkeerfaciliteiten voor zowel kort als lang parkeren. Passagiers kunnen hun voertuig veilig achterlaten terwijl ze reizen.
 • Bagageclaim: een speciaal bagageclaimgebied zorgt voor een soepel proces voor passagiers bij aankomst. Vriendelijke medewerkers zijn beschikbaar om te helpen met eventuele gerelateerde vragen.
 • Toiletruimtes: Schone en goed onderhouden toiletten zijn beschikbaar in het hele terminalgebouw en bieden reizigers de nodige faciliteiten.
 • Verkoopautomaten: Voor het gemak van de reizigers zijn er in het terminalgebouw verkoopautomaten geplaatst met een verscheidenheid aan snacks en drankjes.
 • WiFi-connectiviteit: de luchthaven biedt gratis Wi-Fi-toegang, zodat passagiers verbonden kunnen blijven of bij kunnen praten aan het werk terwijl ze wachten op hun vlucht.

Services

 • Vluchtinformatiedisplay: elektronische displayborden op strategische plekken in de terminal houden passagiers op de hoogte van vluchtschema's, vertragingen en gate-informatie.
 • Incheckbalies: Passagiers kunnen inchecken voor hun vluchten bij de aangewezen balies. Het luchthavenpersoneel is vriendelijk en efficiënt en zorgt voor een zorgeloze ervaring.
 • Veiligheidscontrole: De luchthaven geeft prioriteit aan de veiligheid van passagiers en beschikt over een grondig veiligheidsonderzoek. Opgeleid personeel voert veiligheidscontroles uit om de veiligheid van alle reizigers te garanderen.
 • Rent-a-Car: Verschillende autoverhuurbedrijven hebben bureaus op een gunstige locatie in het terminalgebouw. Reizigers kunnen gemakkelijk een voertuig huren om de prachtige omgeving van Dutch Harbor te verkennen.
 • Eten en drinken: De luchthaven van Dutch Harbour beschikt over een café met een scala aan eet- en drinkgelegenheden. Passagiers kunnen voor of na hun vlucht genieten van een maaltijd of een snack.

De Tom Madsen (Dutch Harbor) Airport zorgt ervoor dat passagiers een comfortabele en plezierige ervaring hebben tijdens hun bezoek. De moderne faciliteiten en efficiënte dienstverlening dragen bij aan een soepel reisproces voor zowel bewoners als bezoekers van Dutch Harbor.


Tom Madsen luchthaven Veelgestelde vragen

Kunt u mij de aan Tom Madsen luchthaven toegewezen IATA-code vertellen?

Binnen de luchtvaartindustrie wordt Tom Madsen luchthaven geïdentificeerd door zijn toegewezen IATA-code, DUT.

Hoe lang is de langste vlucht die vertrekt vanaf Tom Madsen luchthaven?

Het overbruggen van de enorme afstand tussen Tom Madsen luchthaven en geldt als de ultieme beproeving van uithoudingsvermogen, waarbij de reis ongeveer beslaat.

Wat zijn de werkende luchtvaartmaatschappijen op Tom Madsen luchthaven?

Een totaal van 2 luchtvaartmaatschappijen bieden diensten aan op Tom Madsen luchthaven, met prominente luchtvaartmaatschappijen zoals: Ravn Alaska, Via Ai

Welke luchthaven moet gebruikt worden bij vertrek per vliegtuig vanuit Unalaska?

Reizigers die vertrekken vanuit Unalaska geven vaak de voorkeur aan Tom Madsen luchthaven (DUT) vanwege de gunstige ligging.

Wat is het aantal luchthavens in de nabijheid van Unalaska?

Er zijn 1 luchthaven(s) beschikbaar voor reizigers, omvattend:

5 VOORDELEN VAN HET RESERVEREN VAN VLUCHTEN MET Vluchtscanner

1

We zoeken naar de beste vluchtaanbiedingen

2

Wij rekenen geen extra kosten of commissie

3

We werken samen met tal van partners om u de beste prijzen te bieden

4

Vluchtscanner werkt uitsluitend samen met gevestigde en betrouwbare bedrijven

5

Blijf op de hoogte van de meest actuele topaanbiedingen. Selecteer uw bestemming en ontvang updates bij eventuele prijsschommelingen

Beoordelingen

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 beoordelingen)

Ongelooflijke tool voor het vinden van de goedkoopste vluchten. Gebruiksvriendelijke interface en snelle resultaten. Vluchtscanner maakt reisplanning eenvoudig.

star
star
star
star
star
5

Carla

Vluchtscanner levert consequent de beste vliegdeals. De uitgebreide zoekmachine is ongeëvenaard. Bespaarde me tijd en geld!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Vluchten gevonden die ik nergens anders kon vinden, dankzij Vluchtscanner. Het is efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Elke keer dat ik Vluchtscanner gebruik, vind ik verborgen pareltjes. Het heeft een breed aanbod van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Uitzonderlijke tool voor reizigers.

star
star
star
star
star
5

Marko

Boeken met Vluchtscanner is altijd een soepel proces. Het biedt duidelijke opties en helpt me de beste reisbeslissingen te nemen.

star
star
star
star
star
5

Alex

Vluchtscanner overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen vond ik goedkope vluchten, maar de klantenservice was ook top. Een must-use voor reizigers.

star
star
star
star
star
4

Tony

Vluchtscanner vereenvoudigt reisplanning. Het intuïtieve ontwerp en de uitgebreide vluchtopties hebben het mijn favoriete tool gemaakt voor budgetvriendelijke reizen.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella